Doktor hasan fındıkta yuz gerdirme ameliyatı olan var mı?
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Doktor hasan fındıkta yuz gerdirme ameliyatı olan var mı?
-
14-09-2022, 04:14:24arkadaslar merhaba, 47 yaşındayım. surekli kilo alıp vermekten vucudum feci deforme olmuş durumda. yuzum olması gerekenden cok daha yaşlı duruyor. aynadaki goruntumden nefret ediyorum. oldukca sosyal bir insanken son yıllarda gerekmedikce evden cıkmayan bir insan haline geldim. cunku ne zaman dışarı cıksam ve biriyle karsılassam ilk duydugum cumle 'cok yorgun gorunuyorsun' oluyor. ve butun keyfim kacmış şekilde eve geri donuyorum. artık tahammulum kalmadı. estetik ameliyat olmaya karar verdim. once yuzumle başlayacağım. birkac haftadır internette estetik cerrar araştırması yapıyorum. şu ana kadar bana guven veren tek doktor hasan fındık oldu. acaba kendisine yuz gerdirme ameliyatı yaptıranınız var mı? sayfasındaki hasta yorumlarını okudum. coğu goğus ve burun ameliyatı olmuş. herkes cok memnun. fakat yuz gerdirmeyle ilgili hasta yorumuna rastlamadım. ne dersiniz? doğru karar mı? yada onereceğiniz baska bir hekim var mı? bilgilerinizi paylasırsanız cok sevinirim. herkese sevgiler...