Kızlar internette dolaşırken şoyle bir haber ile karşılaştım.Asında aynı haberi ana haber bultenlerindede izlemiştim ama ne kadar doğrudur bir fikrim yok acıkcası

Gozlerinizin rengini kalıcı olarak değiştirmeniz mumkun.

“Goz rengimi değiştirmek istiyorum.” denildiğinde akıllara gelen ilk ve tek yontem lens kullanmaktır. Buna karşın bu cozum gecici olup birtakım hassasiyeti de beraberinde getirmektedir. Goz rengini yenilemek isteyen kişiler bunu kalıcı olarak gercekleştirebilecek. Nasıl mı ?

Oncelikle şu on bilgiyi belirtmek gerek: Kahverengi gozlerin maviye donuşmesi mumkun olup diğer başka renkler icin aynı işlem gercekleştirilememektedir.

California’da Stroma Medical isimli bir merkezde gorev yapan Goz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Gregg Homer, 10 yıllık bir calışma sonucu geliştirdiği lazer teknolojisi ile doğal kahverengi goz renginin maviye donuşturulebildiğini acıkladı.

İster istemez merak ediyor insan. . . NASIL OLUYOR?

Kahverengi gozleri olan kişilerin pigment tabakası ( goze rengini veren tabaka) altında mavi renkli pigmentler bulunuyormuş. Bu uzmanlar da kahverengi goze sahip olan insanların lazer teknolojisi ile kahverengi pigment tabakasını kaldırmak suretiyle mavi goze kavuşturuyor.

Operasyon 1 dakika bile surmuyo. . . 2 haft sonra etkisini gosteriyor. . .

Dr. Homer, yaptığı acıklamada pigment kaldırma işleminin sadece 20 saniye surduğunu ifade etti. Lazer enejisinin kahverengi pigmenti kaldırdığını, gozlerin de 2- 3 hafta icinde mavi renge donduğunu belirtti.

Merak edilen bir diğer husus FİYATI KAC PARA?

Araştırmalarının prosedurunun devam ettiğini dile getiren Dr. Homer, “Bu 18 ay icinde ABD’de kullanılacak. Bu işlemi yaptırmak isteyenlerin odeyeceği bedel ise 5 bin dolar olacak” dedi.

Yaptırmak isteyenler vardır ama ben doğallık taraftarıyım