Bir derdim var...
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Bir derdim var...
-
14-09-2022, 04:11:27Merhaba arkadaşlar,bir sıkıntım var cevremdeki kimse beni anlamıyor inş burdan bana yardımcı olacak birileri cıkar. Yaklaşık 1,5 yıl once gozaltı torbalarım oluştu hangi kremi surduysem fayda etmedi.ben de bir estetik cerraha muayene oldum ve yaşımın ameliyat icin uygun olmadığını soyleyip gozaltıma juvederm dolgu yaptı.Yalnız dolgu birden şişti ve doktor masajla indirdi şişlikleri şimdi gozaltımda beze gibi sarımtrak renkte duruyorlar ustelik dolgu eridiktce gozaltımda cizgi oluşuyor. Ayrıca dolgu yapılınca yuzum şiştiği icin ağız kenarlarım cokuk duruyor. Goruntumden hic mutlu değilim dışarı cıkamıyordum sadece okula gidip geliyordm psikolojik destekle biraz sıkıntılarımı atlattım ama hic mutlu değilim. Surekli insanların yuzlerine bakıp kırışıklıklarını inceliyorum. Cevrem ailem nişanlım boşuna dert ettiğimi soyluyorlar ama aynaya yakından bakamıyorum hic. Eski neşeli sosyal hayat dolu gunlerimi ozledim yuzumun duzelmesini istiyorum sizce ne yapmalıyım?forumdan okuduğum kadarıyla endoskopik yuz germe bana yardımcı olur gibi, siz ne dersiniz? Onerilerinize cok ama cok ihtiyacım var şimdiden teşekkur ederim.( 29 yaşındayım Konya'da oturuyorum oğretmenim)