Merhaba aslında sorumu başlıkların altında sormak istiyordum ama o şekilde cok karmaşık oluyor ve kimin goreceği belli olmuyor sorumun cevabı icin butun başlıkları okudum ama yine de bir sonuca varamadım. 18 yaşındayım ve daha once hic estetik olmadım. Kilom cok duşuk olmamasına rağmen yuzum cok cokuk ayrıca bu yuzden boyum kısa olmasına rağmen yaşımdan cok buyuk gosteriyorum. Kilo almaya calıştım kilo aldım ama yuzumde bir değişim olmadı eğer olsaydı hic sormazdım zaten ince vucut fanatiği değilim.Bunları yazıyorum cunku insanlar 18 yaşındasın yaptırma falan diyecekler ama yuzumun gercekten ihtiyacı var. İstediğim yanak değil sadece yorgun ifademden kurtulmak.
Şimdiye kadar okuduğum neredeyse hicbir yazıda yağ enjeksiyonundan memnun kalan yok acaba fazla yağ enjekte ettiklerinden dolayı mı oluyor bu? Yani cok duşuk miktarlarda yağ enjeksiyonu yaptırırsam aynı cokuntuler ve asimetri benim de başıma gelir mi?
Juvederm mantıklı gorunuyor ama gecici ve cok pahalı.Tekrarlamak zorunda olmak da kotu bir şey. Bu yuzden eğer duşuk miktarda yağ enjeksiyonu daha iyi olacaksa juvedermden daha da mantıklı bir secenek gibi gorunuyor cunku kalıcılığı var. Yazıyı okumaya zaman ayıranlara bile teşekkur ederim herkesin cevabı benim icin cok onemli yanıt alırsam gercekten inanılmaz yardımcı olur ha ayrıca bu iki secenekten başka oneriniz varsa lutfen yazın