Merhaba, ilk 3 yıl once kulak estetiği ameliyatı oldum 1 hafta sonra, şişlikler yavaş yavaş indiğinde kulaklarım da gunden gune acılma olduğunu farkettim, ilk daha az dı, 1- 2 ay sonrasında tamamen eski şeklini aldılar. Kulaklarımın arkasında dikişleri gormeyen bir operasyon gecirdiğimi asla anlayamaz. Ustelik arkadan bir uc var derinin altında her dokunduğum da acıyor, doktor icerideki ip dışarı cıkmış demişti. Dokunamıyorum yani estetik operasyon olmasa bile o ipleri aldırmam şartmış.
Bende 2. bir operasyonu ne zamandır istiyordum, ilk gecen sene opr. doktor Salih Emre Uregen' le goruştum, aksilikler vs. derken tam 1 sene gecti, tekrardan 2 gun once gittim. Bana operasyon revize olduğundan daha zor olduğunu, uğraştıracağını, ilk ameliyatını olacak kişilere gore daha zor olduğunu soyledi. Cunku daha once doku işlem gormuş, ne olduğunu bilmiyoruz, doku tahribatı yoktur umarım dedi. Acıkcası moralim bozuldu, korkuyorum. O masaya oylesine yatıp tekrar mutsuz bir bicimde o kadar parayı vermekte var, memnun, değdiğini duşunerek ayrılmakta..
Acık, acık ben şuan riske gireceğim o zaman, sonuc başarılı da olabilir, başarısız da, ustelik ilk ameliyatlara gore başarı oranı daha duşuk, bu da bana boş gelmeye başladı, sonucu aynı olacaksa, ne gereği var şuanda da aynı zaten bari param cebimde kalsın (aynen boyle soyledim) dedim. Sen direkt bardağın boş tarafından bakıyorsun ama, ben sana olmayacak demedim ki, şu halinden cok cok iyi bir goruntu elde ederiz, senin beklentinle alakalı biraz da, cok simetrik, kusursuz birşey mi istiyorsun mesela dedi? O biraz zor olabilir yani beklentini karşılamayabilir dediğim gibi, dokular ne durumda ona bakmamız lazım dedi.
Velhasıl kelam, bu ayın 19' na opsiyon aldık, oncesinde kalp rahatsızlığımla alakalı rapor getirmem gerek, yani raporu goturduğumde ameliyat kesin, benim bu konuyu acmamın sebebi; benim gibi revize operasyon gecirip başarılı sonuclar elde edenler varsa paylaşırlarsa cok memnun olacağım, icim bir nebze de olsa rahatlamış olacak, cunku kararı bir an once vermem gerek, 4 ay sonra duğunum var. Şu gunler de oldum, oldum iyileşmesi zaten 3-4 ay surer dedi cunku doktorum..
Revize Kepce Kulak Operasyonu..?
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Revize Kepce Kulak Operasyonu..?