Daha onceden de yazmıştım ama olmak isteyenlere kısaca ozetlemek istiyorum. Ameliyat esnasından korkmayın. İnanın gram acı hissetmiyorsunuz sadece sesleri duyuyorsunuz ve benim kıkırdağım sert olmasına rağmen 1 saat surdu. Olduktan sonra 2 gun acı cekiyorsunuz ama ben uyuyarak gecirmiştim zaten 3. gun ise acınız diniyor ve cekilebilecek dereceye geliyor. Olduktan sonra 2-3 gun aralıklarla kontroller oluyor ve sanırım 5 gun sonra kulağınızdaki o sargı cıkıyor sonra bandaj takılıyor. Benim en rahatsız olduğum nokta o 5 gun kalan sargıydı. Ağzını acıp yemek yemek cok zorlaşıyordu hep sıvı tuketiyordum. Bandaj da 1 hafta kaldı. Ama bandaj olayı rahatsız edici değil zaten spor yapan insanlar bile takıyor hicbir şey anlaşılmıyor. Yani en fazla 2 haftada kulağınızı acabiliyorsunuz. İlk başlarda yapışık duracak, sakın dert etmeyin benim ilk 1 ay komplekse girdiğim gibi. 1 ay sonra tam şeklini alıyor ve sonuc ''iyi ki o acıları cekmişim de ameliyat olmuşum'' oluyor. Hic pişman değilim. En buyuk korkum acılmasıydı ve doktorum dediklerinde o kadar haklıymış ki acılma falan olmadı. 1 ayda olması gereken şeklini aldı. Zaman su gibi akıp geciyor ''ne ara gecti ya'' der hale geliyorsunuz