kızlar dolgu konusunda mesajlar geliyor tekrar acıklayayım.
1. uygulamam geciciydi guner uysalın asistanına yaptırdım. 1 cc alt ust dudak 400 lira civarı odemiştim. 2012 civarıydı
2. uygulamamı kendim yaptım,ertesi gun tamamen sondu,dolgu malzemesi aşırı dandikti cunku.regenyal idea malzemenin adı sakın kullanmayın
3.uygulamamda artık kalıcı yaptırdım guner uysala.2 cc icin 900 lira odedim ama bu fiyat bana ozel cunku asistanı dolguyu ondan habersiz yapmış ve hala topaklar vardı dudaklarımda mağduriyetimden ve eski muşterisi olmamdan dolayı bu kadar az odedim. 2014 mayıs ayı gibiydi.
memnun kaldım mı? bilmiyorum.
gecici 1 cc hem alt hem ust yaptığımda cok guzel hacimi vardı adriana lima dudağı gibi duruyordu. 6 ay sonra yarıya kadar indi,3-4 sene gecmesine rağmen topaklandığı icin ozellikle alt dudaklarımda hala var gecici dolgu ve ben bundan şikayetci değilim topaklanmalar beni rahatsız etmiyor.
eğer yılda 2 kere gecici yaptırırsanız,3 yılda hayal ettiğiniz dudağa kavuşabilirsiniz. tabi topaklanmayı goze almanız gerek.
benim gibi paranız azsa ve uğraşmak istemiyorsanız 1000-2000 lira arası bir ucret odeyip kalıcı-yarı kalıcı yaptırabilirsiniz. kalıcı yaptıran yerler var ancak ben uzun vadeli etkisini bilemediğim icin yarı kalıcı tercih ettim.
doktorun soylediğine gore 7 yıl duracak
ilk 1 cc yaptırdım tamamen ust dudağa,neredeyse hic bir şey belli olmuyordu, doktorun soylediğine gore gecicideki 1 cc ile yarı kalıcı 1 cc aynı hacmi vermiyormuş.
bir hafta sonra 1 cc daha yaptırdım ve inanılmaz şişti,omur boyu oyle kalıcak sandım depresyona girdim,3-4 gunden sonra inmeye başladı ve insani boyutlara geldi.
yine de adriana lima dudağı olmadı ust dudak kenarlarım hala ince 2 cc iğne yemiş bir dudağa gore,hatta biraz ordek gibi. başta kafayı takıyodum buna ama erkeklerden iltifatlar aldım cok bu yuzden artık takmıyorum o kadar.
ayrıca dudak kalemiyle cevresini cizdiğimde o ordek gorunumunden dolayı gercekten doğal duruyor gecici dolgu varken dudak kalemiyle cevresini buyuttuğumde komik duruyordu.o ordek gorunumunu dudak kalemiyle avantaja ceviriyorum yani.
yaptırdığımın 1 ayı ile 9. ayı arasında fark yok ama ben bir an once inmesini istiyorum bundan sonra gecici yaptıracağım.
yarı kalıcı hic bir şekilde topaklanma yapmadı gayet jel gibi.
fotoğraflı yarı kalıcı dolgu uygulamam videolu fotoğraflı
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- fotoğraflı yarı kalıcı dolgu uygulamam videolu fotoğraflı