Merhabalar. 18 yaşındayım fakat dertlerim yaşımdan buyuk. Asimetrik yuz problemim var yuzumun sağ tarafı sol tarafından farklı. Sağ yanağım daha şişman, şağ gozum biraz daha aşağıda ve goz kapağım biraz duşuk sanki gozum diğerinden kucukmuş gibi bunlara bağlı olarak sağ kaşımda daha aşağıda, burnun sağ tarafa doğru yamuk ve ustune bir de kemerli, cenemde de bir sorun var ama nasıl adlandırabilirim bilmiyorum gulduğumde falan one gidiyor cene ucum, dişlerimde de cok buyuk sorunlarım var Allaha şukur oyle yamukluk falan ya da eksik dişim falan yok en azından ordan yırttım yani sorun cenemin cok kucuk olması ve sağ taraftaki dişlerimin damak kısmının daha geniş olması acaba yuzumdeki asimetriye bu mu neden oluyor diye duşunuyorum ama yine de tumunu acıklamıyor. Estetik operasyon yaptırmak istiyorum ancak ilk olarak hangisinden başlamalıyım bunu bilemiyorum. Yanlış operasyonlar gecirip de iyice maymuna donmek de istemiyorum ne yapmalıyım yardım edin akıl verin lutfen ailem de hic yardımcı olmuyor bu konuda tamamen tek başımayım cok bilincsizim yanlış şeyler yaşamak istemiyorum lutfen bilen birileri yardım etsin lutfen tavsiye verin...