Arkadaslar yaklaşık 1.5 ay once dudak dolgusu yaptırdım. Ankaradayım. Ankarada ozel bir muayenehanede yaptırdım.Rıskıyla oynamak istemediğim icin isim belirtmeyeceğim. Fakat forumdan takip ettiğime gore sizlerin 500-600 tlye gayet başarılı sonuclar elde ettiğiniz dolgulariniz yanında 1.400 tlye tam bir hayalkırıklığı yaşadım. Oncelikle nelerden memnun olmadığımı belirteyim. Dudağimda dolgu var evet bu benim elime de geliyor ( doktorum malzemeyi boyle ispatladı bak ama ne kadar malzeme var diyerek) fakat bu dolgu dudağimda degil daha cok bıyık bolgesinde toplanıyor. Dolayısıyla benim hic memnun olmadığım o ince ust Dudağim sadece malzemeden dolayi onde fakat ince duruyor. Bunun acıklamasını ne kadar dolgu basarsak o kadar yukarı cıkacak diye yapti doktorum. Sadece parasının peşinde işlem oncesi yalandan ticari amaclarla benimle ilgileniyormus gibi yapip actigi kutuya iki katı masraf isteyerek odemede de beni şaşkına ceviren sevgili doktor bey 3 kere rotuş yapip dudagima dolgu bastı fakat 3.sunu de bekleyeyim umudumu kesmeyeyim durumu gecen hafta ile son buldu. Gecen hafta sonuncu kez gittiğim doktorum piskinlikle daha ne yapılacak iste bu seni 8-9 ay goturur dedi. Tamam ben de estetikliyim dudağimda dolgu var diye bağıran bir gorunum talep etmemistim. Ama bu resmen dudak ustumu ileri cıkardı. Dudaklarımı da ayni incelikte bıraktı. Buradan sizlere verebileceğim tavsiye cevrenizden gozunuzle gormediginiz sonuclar olmadan bu tur ticari cıkarların mağduru olmamaniz. Olan benim 1.400tlme oldu o parayla neler yapabilecegimi duşunup kendimi sinirlendiriyorum. Hicbir fark olmamasından dolayı bu bedel hayli canımı sıkıyor. Hepinize bu konuda sansli olmanizi ve akıllı davranmanizi tavsiye ediyorum.