Kızlar,şimdiye kadar cildime duzenli bir şekilde hic krem kullanmadım ama 33 yaşına girince hemen cildim icin uygun bir krem almaya karar verdim..Cilt tipim karma esmer tenliyim ve cildim guneşten cok cabuk etkileniyor.Anında yanıyorum.Shıseıdo diye bir urun aldım.Urunun iceriği kesinlikle bitkisel.Bitkisel olduğu icin cildime rahatlıkla guvenle kullanıyorum.Bunun yanında,Dermokilin maskesini,temizleme jelini ve toniğini aldım ve gercekten cok memnunum şimdiye kadar kendim evde kil maskesi yapıyordum cildim puruzsuz oluyodu ama iki gun sonra tenimde kuruluk başlıyordu.Dermokilin maskesi cilt tipinize gore cildi arındırır ken tahriş etmiyor
Nemlendirici ve fondoten
Shıseıdo urunlerinden aldığım icin kucuk hediyeler verildi 4 surumluk goz cevresi kremi,nemlendirici,otekinin ne olduğunu hala cozemedim
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.