Kalıcı dudak dolgusunda beni ikna eden doktor
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Kalıcı dudak dolgusunda beni ikna eden doktor
-
14-09-2022, 03:37:33Arkadaşlar. Bir doktor var rusyada eğitim almış bir suru de sertifikası diploması var. Ben kalıcı dudak dolgusuyla hylaronik asit iceren gecici dolgu maddeleri arasındaki farkı sordugumda Ve neden butun doktorlar sadece geciciyi oneriyor diye sorduğumda şunu soyledi : eskiden gecici dolgu maddeleri yoktu ve herkes kalıcı kullanırdı bir sorun cıkmazdı hatta kalıcı geciciden cok daha pahalıydı. Şuan ben dahil olmak uzere butun doktorlar geciciyi oneriyoruz cunku şuan en pahalısı o ve herkeste boyle bir olgu oluşmuş. E biz de para kazanmak istiyoruz tabi. Ama emin olki benim vurdugum ne kalıcı ne de gecici dolgu maddelerinde hicbir sorun olmadı. Ve eğer bir sorun olacaksa bu gecicide de olabilir. Dedi doktorum. Bunlar beni ikna ediyor gibi cunku gecici dolguya verecek param yok ayrıca doktorun yaptığı dolgular da cok doğal duruyordu resimlerde ne yapsam.bilemedim arkadaşlar. Fibroz denene topaklanma her dolguda oluyormuş dedi ayrıca ben bir.hafta sonraya gun aldım kalıcı icin yardım edin