Merhaba herkese. Guzelliğine onem veren bakımlı bayanlar sizlere birkac tane sorum olacak.
20 yaşındayım. Etrafımdaki herkes cok guzel bir kız olduğumu soyluyor. Fakat ben kendimi beğenmiyorum. Yani kendime 'Ben gercekten guzelim' dediğim el parmaklarımızın sayısını gecmez. Kendimi cok incelerim ayna karşısında. Fazla mukemmeliyetci bir yapım var ve her şeyin kusursuz olmasını isterim. Problemim şu;
Benim ust dudağım eğri duruyor. Eğrilik şoyle ki dudak kalbinin sol tarafı daha kısa, sağ tarafı daha uzun. Bu durumda sanki ağzım eğri duruyormuş goruntusu veriyor. Dudak dolgusuyla duzelebileceği bilgisine ulaştım fakat dolgu istemiyorum. Dudaklarımın kalınlığından memnunum. Herhangi başka bir yontem uygulanabilir mi?
Bir diğeri ise goz kapağı duşukluğu. 2-3 yıl once fark ettim. Goz kapağı duşukluğu var. Sol kaşım sağ kaşıma gore daha duşuk ve sol gozum sağ gozume gore goz kapağı duşukluğunden dolayı daha kucuk duruyor.
Bunlarla ilgili bir duzeltme de yapılabilir mi? Estetik olup doğallığımı bozmak istemiyorum. Mesela burnumdan da rahatsızım ama onunla ilgili bir operasyon duşunmuyorum.
Sadece goz kapağımın eskisi gibi olmasını istiyorum ve ust dudağımın ya sol kısmının ya da sağ kısmının diğer tarafıyla eşit olmasını istiyorum. Estetik yapanlara saygım var fakat ben doğal olmayı tercih ediyorum. Sadece size anlattığım problemlerime nasıl bir cozum bulunabilir? Yardım istiyorum.
Ust dudak duzeltmesi ve Goz kapağı estetiği
Estetik ve Estetik Cerrahi0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Estetik ve Estetik Cerrahi
- Ust dudak duzeltmesi ve Goz kapağı estetiği