Herkese merhaba,
Burada estetik yaptırmak isteyip ornek bulamayan arkadaşlar icin bende surecimi anlatmak istedim.
Oncelikle cocukluğumdan beri gozaltlarım dehşet şekilde torbalıydı. Elimden gelen herşeyi yaptım hatta hemoroid kremi bile surdum ama nafile herkes bana hep uzgunmusun sen ağladın mı ? Dun gece uyuyamadın mı ? diye sorular soruyordu artık bıkmıştım. Annemde bu uzuntuleri mi gorunce beni bir plastik cerraha goturdu, doktor gozaltı torbası ameliyatının kalıcı bir cozum olmadığını ve doğumlardan sonra alanın yine dolup tekrarlayacağı icin kısa vadeli bir cozum olduğunu soyledi. Bende neşter vurdurmak istemedim ve bir blogda gozaltı dolgusunu gordum. Oradaki doktoru aradım ve bana İstanbul da bir doktor onerdi. 2 yıl once ilk gozaltı dolgumu yaptırdım. Kesinlikle herkese oneririm mucize. Benim gibi sorunu olanlar hic duşunmeden yaptırsınlar. 1,5 yıl oncede burun estetiği oldum. Hic acım ağrım olmadı diyebilirim. Cok az morluk oldu 2 haftada gecti. Burun estetiği surecimi de konulardan bulabilirsiniz. Burnum o kadar doğalki 1 kez bile burnunuz estetik mi ? Sorusunu duymadım diyebilirim. Ama bunda doktorun onerileri cok onemli ben kavisli ve kalkık bir burun istiyordum ama doktor benim yuz şeklime asla oyle bir burun uymayacağını ve yapay olacağını soyledi. İyiki de dinlemişim. Burun sargılarım acıldıktan sonra da cene ve dudak dolgusu yaptırdım. Yuzum cok tombiş duruyordu cunku. Cene dolgusu dehşet farketti diyemicem cunku cok fazla sıktıramadım ama dudaktanda cok memnunum. Bu yıl hem gozaltı hem dudak dolgumu tekrarladım.
Yaptırmak isteyenler bence hic duşunmesin aynalara daha barışık oluyorsunuz. Bu arada bu işlemlerin hepsini 3 farklı doktora yaptırdım. İsteyenler olursa resimde eklerim. Sevgiler
Yuz estetiği surecim
Estetik ve Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Estetik ve Estetik Cerrahi
- Yuz estetiği surecim