Merhaba arkadaşlar yıllardır google yaptığım araştırmalarda beni hep kadınlar kulubune yonlendirdi. Kepce kulak hakkında yuzlerce mesaj okudum.Kendimi bildim bileli şikayetciyimdir kulaklarımdan ekonomik sıkıntılar ailemin pek rızasının olmaması gibi vs sıkıntılardan surekli ertelemek zorunda kaldığım bir ameliyat olmuştu. Sonunda ailemin rızasıylada ben bu işe giriştim.Okuduğum bir cok deneyimin bana faydaları dokundu bende yaşadıklarımı sizlerle paylaşarak yardımcı olmak isterim. Bende sizler gibi bir cok doktorla goruştum. Devlet hastanesi, ozel hastane.. En sonunda daha once bir arkadaşımın ameliyat olduğu hastaneyi sectim.Ortamedica Hastenesi. Doktorum Nıhat Kaya'idi. Doktorumla goruştum. Bu ameliyat hakkında beni bilgilendirdi. Korkularım varsada sayesinde yendim. Sadece kepce kulakta değil tum ameliyatlarda doktor secimi gercekten onemli. Ameliyata gelicek olursak benim secimimle genel anestezi uygulandı. Ameliyathaneye giriş cıkış 2 saate yakın surmuş. Ameliyatım akşamustu olduğu icin o geceyi hastanede gecirdim. Ertesi gun doktorum pansumanı yapıp ilaclarımı yazarak beni taburcu etti. İlk gunler ağrılarım sonraki gunlerde kaşıntım oldu fakat ilaclarla baya hafifledi.Sargıyı 1 hafta sonra tamamen cıkarttık ve duş almama izin verildi.Neredeyse 3 hafta olacak. Agrılarım tamamen bitti. Doktorum 1 ay boyunca bandana takmam gerektiğini soyledi. Bu konuda doktorun sozunden cıkmamak bu operasyonun en onemli kısmı aslında. Biraz sabır gerektiren bir iş. Bu konuda takıntılarınız varsa korkmayın ve ameliyat olun derim. Değecek buna emin olabilirsiniz. Ornek olması acısından onceki ve sonraki fotoğraflarımı atıyorum. Sorularınız olursa cevaplayabilirim.