merhaba,
2 yıldır zaman zaman buradan bu ve başka bir konuyla ilgili araştırma yapıyordum. Bunu yaparsam başımdan gecenleri paylaşmaya o zaman karar verdim. İnsanın aklında birşey varken, konu da sağlık olunca herşeyi okumak istiyor cunku...
Araştırmalarım sonucu goz kapağı icin en iyi adresin goz doktoru olduğu konusunda bircok kişi ile hemfikir oldum. Gozu ve yapısını en iyi tanıyanlar onlar, estetik cerrahlarının yaptığı gozlerden ornekler gordum. Ve evet goz dokturuna yaptırmaya karar verdim.
Ozellikle sol goz kapağımda genetik olarak cok duşme vardı, giderek goruşum kısıtlanmıştı. Yani estetik kısmı 2.plan olmuştu.
Gecen yıl arkadaşımın ve annesinin yaptırdığı doktorun, 1000 'in uzerinde bu operasyonu yaptığını biliyordum. Ama goz doktoru olduğu icin araştırmak istemiştim. Ve sonucta en iyi adresin o olduğuna karar verip,ameliyat gunumu belirledim, ki doktorumla farklı şehirlerdeyiz.
25 Mart C.tesi gunu gunubirlik olarak gidip ameliyat olup geldim.
Şu an 3. gunumdeyim. İlk gun cok cok az o da batma şeklinde bi sızım oldu, o kadar. şu anda sadece goz cevrem gergin.
ameliyatın ertesi gun biraz goruntu olarak kotuydu o kadar. İlk gece gayet guzel uyudum.
2. gun goruntude cok daha duzelmişti, morluk hic yok denecek kadar azdı...bugun daha da az... dikişler 7. gunden itibaren alınabilirmiş...
Şu anda bile gozlerimdeki fark belli...acıldılar resmen...
Goz kapaĞi estetİĞİ
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Goz kapaĞi estetİĞİ