Merhaba kızlar Son donem Asyalıların dizileri muzikleri derken Baktığım her yer de cekik gozlu gorur oldum Minyon sevimli tatlı insanlar ve goruntuleri guzellikleri ve bakımları ile ilgili cok hassaslar cabalarının coğu zayıf ve V hatlı bir yuze sahip olmakdan geciyor .. Zaten memnun olmadığım yuz hatlarım bu ara iyice gozume batmaya başladı takip ettiğim bazı programlar da da yine asyalıların guzellik ve cilt bakımını ne kadar onemsedikleri ve neler kullandıklarını gordukce konuya iyice daldım ve V Line Slimming Mask adlı urune rastladım ama ne yazık ki yerli sitelerimizde yada bloglar da bununla ilgili herhangi bir paylaşıma denk gelmedim buna rağmen alıp yinede deneyeceğim cok pahalı birey değil. Belki burada bu konuyla ilgili birşeyle gormuş duymuş birileri cıkarda fikir verir yada mantıksız bir tarafı varsa bunu acıklar diye burada da paylaşmak bilgi almak istedim.

Urun boyle birşey . Yuz uygun bir şekilde temizlendikten sonra yuzunuze herhangi bir sıkılaştırıcı krem yada maske uygulayarak ustune bu urunu takabilirsiniz. fotoğraftada gorulduğu gibi kızın cenesinde asyalıların populer maskelerinden biri var ....Tabi catpat ingilizcem le araştırdığım ve izlediğim videolardan anladığım urun Cilt sıkılaştırıcı ve zayıflatıcı kremlerle birlikte kullanılıyor
Beslenmeye dikkat edip yeşil cay ve bol su tuketimi ile de destek yapılıyor. Yırtdışı sitelerinde olduk ca uygun fiyatlara satılıyor .. Deneyenlerin Oncesi ve Sonrası fotoğrafları var ama ne kadar guvenilir bilmiyorum Her halukar da alıp denicem

Bu urunu goren duyan varmıdır ? Sizce nekadar etkilidir Motive olmak istiyorum.
Belki bilirsiniz gecmiş de de vucudun bazı bolgeleri sarılarak sıkılaştırılarak bicimlendirilir di ki hala bel yada kalca icinde bu tarz yontemler uygulanıyor

Ayrıca bu urunu yuz estetiği ameliyatları ve liposuction ameliyatlarından sonra yuzu sabit tutmak icin takılması icin oneriyorlarmış medikal bir urun ozelliği var boylede bir iceriğe denk geldim yerli sitelerden birinde.