Merhabalar
Yakın bi zaman once farkettiğim bişey bu. Gozumun birinde acayip bi kuculme var, yada diğeri buyudu tam olarak emin değilim ondan. Ama eminim onceden boyle birşey yoktu, genetik falan bişey değil yani. Cok belli oluyor artık uzaktan bakıldığında bile belli resmen biri buyuk biri kucuk. Gozbebeğinde bir sorun yok gibi duruyor ikisi de boy olarak eşit gibiler ama gozumun alt o kirpik kısmının mesela bir tanesi sarkmış gibi ici gozukuyor, diğeri normal daha kapalı duruyor. Yani sorun goz kapağıyla vb. birşeyle alakalı bence. 2 ihtimal geliyor aklıma da birincisi lens kullanıyorum uzun suredir şimdiye kadar hic sıkıntı yaşamadım ama goz tembelliği vs. gibi şeylerden olabilir falan demişler bende lensleri pek cıkarmıyorum bununla bi ilgisi olabilir mi acaba. İkinci ihtimal de acaba cok ağlamaktan vb. durumlardan kaynaklanıyor olabilirmi biraz sacma gelecek belki ama internette birkac sitede oyle bişeyler gordum. Cok buyuk bi boyut farkı var iki gozumun arasında cok rahatsız oluyorum. Doktora gidicem ramazan olduğu icin gitMek cok zor geliyor şimdi acıkcası bu havada, ramazanın bitmesini beklerim gibi. Sizin fikirlerinizi alMak istedim daha once boyle bişey yaşayan varmı, neden kaynaklanıyodur, cozumu varmıdır acaba?
Gozumun biri buyuk biri kucuk!
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Gozumun biri buyuk biri kucuk!