Memet Yazar ☞ yuz germe icin, kacın!
Kotu deneyim, tavsiye etmem, para tuzağı ! 40000tl Yuz, boyun germe ve yağ enjeksiyonu.
Ameliyattan sonra uc goruşme yaptık. Sonuctan memnun olmamama ragmen gittim gordum bana gerceği soylesin diye, her seferinde farklı birşey anlattı.

- Nazolabial bende genetikmiş ve gitmezmiş.

- alt yanak gerilmezmis cok hassas bir bolge olduğu icin☞ Bir doktor neden yuzunuzu germezse kulak onunu keser ?

- Keloid tek esmer tenlilerde olurmus.

Evet, sonuc eriyen yağ enjeksiyonu, hatıra icin ameliyat izleri ve dikişleri, dikiş atılan yerde sac cıkmaması, ve yuzun gerilmemesi.

Malesef Memet Yazar kurbanı oldum. Yuzumu germedi ama gerdiğini soyluyor hatta instagramında tam yuz germe yaptığını yazdı. Diyor ki yuzumden 5 santimetre deri almış. Ama benim kulaklarım ın on taraflarında hic dikiş olmadı. Doktor Yazar diyor ki yuz germede sadece ust yanak gerilirmiş. Alt yanaklara dokunulmazmış, orası cok hassas bir bolgeymiş ve boyun sadece kulak kısmından yukarı doğru gerilirmiş. Baska bir zaman da benim yanlış anladığımı soyledi ve alt yanağı da gerdiğini soyledi ama yapmadı.

En son bunu soyledi, yani yanak bolgesini tam germezmiş yoksa cok fazla genc gosterirmişim bunu da yapmazmış.

Yağ enjeksiyonuna gelince; ısrarla yapmamı istedi, yuz germe tek başına yeterli olmazmış. Bu konu hakkinda cok ısrar etti ve o işlem yapıldı. Taminin sadece o islem yapildi. Uzuluyorum elbette, bir sene bekledim, ucuza yaptırmim dusundum.

İzin alarak sosyal medyaya da koydu fotoğraflarımı. Photoshop yaptığını farkettikten sonra kaldırmasını istedim. Niye bir insan yaptığı işi shoplarki? Ve bana şunu da soyledi ne fark eder ki kullandığım yontem, sonuc ortada. Evet cok fark eder; fiyat farkı, uygulanan yonteme gore kalıcılık. Kesinlikle onermiyorum, paraniza ve zamaniniza yazik.