Merhabalar.
Burada epey yeniyim. Gecirdiğim bi işlem hakkında ihtiyacı olabilecek insanlara yardımcı olup yol gosterebilmesi acısından bi başlık acmak istedim. O kadar yeniyim ki bunu şu an doğru mu yapıyorum ona bile emin değilim
Ben 1 ay once (27 ocak 2020 tarihinde) orta yuzume fransız ip askı yaptırdım. 3 cift ip kullanıldı. Ve gobeğimden alınan yağ ile elmacığıma yağ enjekte edildi. Yaşımla ilgili değil benim her zaman kendimi bildim bileli cokuk ve yanakları duşuk bi yuzum vardı. Elmacıklı ve yuzu dinc duran insanlara ozeniyodum. Bi youtube videosunda oneren birisinden duydum ve belki ihtiyacım olan şey de budur dedim. Videodaki kişi 30ların başlarında birisiydi ben de 25 yaşındayım. Hatta “yaşlı gibi yuzunu mu gerdirceksin şimdi” diye tepki aldığım bile oldu. Ama ben kendimi biliyodum, yuzumu biliyodum ve ihtiyacım olan şeyi de. Bu arada ust dudağımın inceliğinden de hep rahatsız olmuşumdur, yağ enjekte edilcekken hazır dudağıma da yapabilir miyiz lutfen dedim (hatta hayalimdeki gibi bi foto gosterdim olur tamam dedi)
Şimdi merak eden olursa tum sureci yaşadıklarımı da anlatırım, merak ettiğiniz şeyleri cevaplarım
Cunku ben buraya girmiştim ve cok az bilgi bulabilmiştim. Yaptıran herkes de lanet okumuş bin pişman olmuş insanlardı. Bunlara rağmen nasıl korkup da vazgecmedim bilmiyorum. Ama iyi ki de vazgecmemişim. Cunku gercekten memnun kaldım. Neyse merak eden olursa acıklarım başka detayları da
Fransız ip askısı & Elmacık ve dudaklara yağ enjeksiyonu
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Fransız ip askısı & Elmacık ve dudaklara yağ enjeksiyonu