Kendimi beğenmiyorum ve yenilemeye karar verdim omrum boyu utangactim yeni yeni aciliyorum. Fotoğraflarıma fotoshop yapmadan paylaşamıyorum video cekemiyorum kameralardan kacıyorum surekli mutsuzum hic bir şeyi yakıştıramıyorum kendime Yuzum cok asimetrik burun gozlerim yanaklarım Hatta dudağım ve cenem Bu benim icin yeniden doğuş gibi olacak Burun ameliyatı oldum (duz olduğu icin revizyon olacak) meme buyutme oldum (derim istediğim buyukluğu tek seferde almadığı icin revizyon olacak) cene(buyutme) , yanak(yağ aldırma) ve dudak dolgusu kaldı hadi bakalım bu arada burun ameliyatindan sonra cekik gozlerim yuvarlak oldu anlamadım, moralim onada cok bozuk gozlerimi ileride esitsizligini duzeltirsem cekikte yaptıracağım tekrar, Kedi gozu estetiği gibi e hep yuze değil tabiki omrum boyu utangac olduğum icin duruş bozukluğuna var kamburum Bunun icin fizik tedavi ve yogaya başlayacağım, sonra da spora başlayıp biraz kilo alacağım cok mutluyum ve azimliyim İnş pişman olmam BU BAHSETTIKLERIMI OLANLAR ACABA DENEYIMLERINI PAYLASABILIR MI LUTFEN FIKIR ALIS VERISI OLUR DOKTOR ONERISI OLUR NE VARSA bu arada lutfen cevap veren olursa bana estetik bağımlısı demesin mutsuzum ve benim gibi pek cok kadın mutsuz biliyorum. Maddi imkanım az cok var neden olmasın? Neden mutlu olabilecekken aynalara barisabilecekken neden olmasın
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.