Merhaba arkadaşlar. Oncelikle buradan her turlu bilgiye ulasabildigimiz ve kararlarımıza yardımcı olduğu icin herkese tesekkur ederek baslamak istiyorum. Ama bazi konularda yeterince yorum olmayabiliyor veya sadece ameliyattan once soru sormak icin aktif olanlar oluyor. Ben de ameliyattan sonra iyi de gecse kotu de bir nebze yardımcı olabilmek icin uye oldum. Gelelim konuya, kulaklarım cok guzeldi. Kikirdak yapisi muntazamdı diyebilirim. Hafif bir disa doğru cıkıklik vardi kepcelik asla yoktu. Yine de saclarımı daha rahat toplayabilmek icin ameliyat olma kararı aldım ve 1.5 ay once ameliyat oldum. Genel anestezi onerdi doktor. Yaklaşık 2 saat surdu. Uyandığımda feci derecede ağrım vardı. Normalde dayanıklı biriyimdir ama o an cok cok pişmandım cunku hic gerek olmadigi halde kendime eziyet cektirmistim. Agri kesiciler fln veriliyordu zaten. 1 gece hastanede kaldım. 2. gun ağrılar bir tik azalarak devam ediyordu. Internetten surekli araştırdım acılar ne zaman gececek fln diye ve tabi yeterince bilgi bulamadım. O gun sargı acıldı ve cok kotu duruyordu kulaklarım sismisti, simetrik değildi ve bir tanesi asiri yapisikti. Doktor yapisikligin acılacağını vs. soyledi. 3 hafta bandaj takmam gerektiğini 3 4 gun banyo yapmamam gerektiğini soyledi. ilacları kullandım, bandaj haric dediklerine uydum buyuk bir problem yaşamadım 3. gunden itibaren ağrılar hafifledi sadece dokununca ağrıyordu. Hala goruntusunu beğenmediğim icin bandaj takmayı esnettim cunku yapisikligin hemen acılmasını istedim. Geceleri aksatmadan taktim 2 hafta boyunca. 1 ay sonunda şişlikler azaldı ve artık fena değil diyebilirim iki kulak arasında ufak bir asimetri var fakat rahatsiz etmiyor. Ayrica kimseye soylemedim ameliyat olduğumu esim bile anlamadi farki cunku eski hali iyiydi. Ama olsun ben o farki anlıyorum ve su an pişman değilim. Umarım yardımcı olabilmisimdir.