merhaba ;bende kepce Kulak estetiği olan biri olarak deneyimlerimi paylaşmak istedim.Belki birilerine yardımcı olabilirim.Uzun yıllar araştırmalarım sonucunda birden karar verdim plastik cerrah yerine terciğim kulak burun boğaz uzmanı bir Prof oldu.İlk muayenede tecrubesine inandım.Tum sureci bana anlattı oluşabilecek risk faktoruhakkında ağrı sureci hakkında!19.04.2018 genel anestezi operasyon ile 2,5saat surdu.Uyandığımda herşey bitmiş ve sedyeden yardımla yatağıma geciyordum.Hic ağrı hissetmedim,1gece hastanede yattım ilkgece sırt ustu yatmaya calışmak gercekten zoroldu,uykusuz birgece iddiama ağrım hic olmadı,ertesi gun taburcu oldum,6.gun kontrole cağrıldım cunku bandajlı ve sıkıbir şekilde kafam sıkıştırılmışdı.Busure icindede kulak ağrım hic olmadı.az olsa bile ağrı kesici dindirebiliyordu.Fakat başımı sabitledikleri icin ciddi derecede boyun ağrısı yaşadım.Ağrı kesici kullanma sebebim diyebilirim.6.gun bandajlarım acıldı merhem ile pansuman yapıldı ve sıkı tenisci bandı takıldı.Hemen saclarımı yıkadım su değdirmeden.cokrahatlamıştım,ilk gece uyudum fakat biraz tedirgindim.şimdi cok iyim kuklarım cok doğal ve mutluyum 1hafta sonra kontrolum var!2hafta gece gunduz tenisci yada medikal band kullanıyorum,Sonra 2hafta sadece yatarken!!Doktor secimi cok onemli deneyimli kişilere emanet edin kendinizi derim ben sağlıkla kalın