Kaş ekimi yaptırdım ama pişmanım...
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Kaş ekimi yaptırdım ama pişmanım...
-
14-09-2022, 03:02:59İstanbul Bakırkoy şubesindeki idea klinikte Dr. Atilla Kaya'ya iki defa kaş ekimi oldum. 1 sene ara ile ama ikinci ekimden sonra kaşımın birinde gecmeyen kocaman bir yara cıktı. Oradaki kıllar cıkmadı kel kaldı. Bozuk para gibi acık kaldı kaşımın ortası ve doktora ulaştım lakin bunu izah edemeyeceğini soyledi ve yardımcı olmaya calışmak yerine pandemi var diye arkasına sığınarak başından savmaya calıştı. Uzaktan krem vererek teşhis koymaya tedavi etmeye calıştı. İlk başta batık var dedi sonraki hafta alerjiniz var bir şeye dedi. Sonraki hafta kullandığınız urunden olabilir dedi ki ben urun kullanmıyorum hicbir şekilde ve en sonda da sivilceden dolayı oradaki kokler olmuş dedi artık hangisi olduysa acabalarla uzaktan teşhisler yani tahmini. Ve uzerine bunun gecmesinin tekrar ekime bağlı olduğunu soyluyor ama yara gecmeden de ekim yapamayacağını bu durumun gecmesini beklemem gerektiğini soyluyor lakin yaranın nasıl gececeğini de izah edemiyor ve yardımcı olamıyor. O zaman ben omur boyu bu şekilde bekleyim yaranın gecmesini. Ustune bir de tekrar ekim icin para odemem gerekiyor. Uzerine şikayetimi belirttim diye doktorun şikayetime verdiği cevap ise kaba ve baştan savıcı yine. Ekilen kaşlar dik cıkmakla birlikte aynı zamanda ekimden sonra kendi kaşlarınız ortada yok ilginc kaşlarıma da zarar verdiğini duşunuyorum. Aynı zamanda doktorun sayfasına guvenerek inanarak gittim doğaldır ekimleri iyi bir doktordur dedim ama her şey husranla sonuclandı. (Uzerine şikayet var sayfasında şikayetimi dile getirdim diye beni watsaptan engelleyip uzerine bana dava acmış bu doktor. Hic bir şekilde sorumluluk almayan anlayışsız yardımcı olmayı gec ozur dileme kabiliyeti olmayan gel bakayım ne var ne yok duzelteyim deme kabiliyeti yerine pandeminin arkasına sığınıp başından savmaya calışan uzerine tekrar işlem yaparsa falan da para isteyen paragoz doktor ceşidi asla guvenmeyin)...