merhaba arkadaşlar
dudak kaldırma ‘ liplifting ’ bi kac haftadır ilgilendiğim bir konu.senelerdir sorunuma care olduğunu farkettigim anda ilgimi cok cekti.dudaklarımın ince olması yanı sıra gulduğumde dişlerim pek gorunmuyor ve dişlerim gorunsun diye daha da cok gulmem gerekiyor boylelikle fred cakmaktaş cizgilerim cok belirgin olmaya basladı daha sonra liplifting olayını oğrendim.bu estetik seneler once zaten yapılıyormus ve turkiyede henuz yeni yaygınlaşmış.konuya ilgim arttıgından beri unlu bir kac doktoru takip etmeye başlamıştım.daha sonra kafama yatanları aradım bilgi ve fiyat aldım ama gercekten bu doktorlar bilgilerinden ziyade takipci sayısına gore fiyat biciyorlar.istanbulda en uygun liplifting fiyatı 4000den baslıyor ve 12000 e kadar gidiyor,yarım saatlik lokal aneztezi ile yapılan işlem icin gercekten ucuk rakamlar.bu işlem dudak ve burun mesafesi arası uzun olanlar icin ve benim gibi gulduğunde dişleri gorunmeyenler icin cok uygun,yani burun altından bıyık veya baska bi kesi yontemiyle en fazla 5mm alma kaydı ile yapılıyor.eğer dudak burun mesafeniz kısa ve gulunce dişleriniz gorunmuyor ise bunu dudak icinden gizli bir kesi ile yapıyorlar.ben yarın icin randevu aldım.takipci sayısı fazla olmayan bi doktordan. e tabi fiyatı da ona gore oluyor. ameliyat olup bitene kadar şimdilik bu kadar bilgi vermek istiyorum.ameliyattan sonra nasıl gectiğini doktorun ilgisini bilgisini fiyatı vs.paylaşacagım.ilgilenenler takip etsin,sevgiler.