Yuzunuzu gencleştirmenin en kestirme yolu
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Yuzunuzu gencleştirmenin en kestirme yolu
-
14-09-2022, 03:02:29Doğrusu elli yaşıma kadar diyetle ve spor yaparak zamana meydan okumayı başardım, ancak yuzum bu ekip calışmasına katılmak istemedi. Yuz bu ortemezsin, kalıba sokamazsın, hep ortada. Bana teyze diyenlerin yaşı giderek yukselirken aynalarla duşmanlığım da artıyordu. Elbette yuzu gencleştiren işlemlerden haberim vardı, kadınlar kulubu sağ olsun, her derdimize care oluyoruz, ama harekete gececek cesaretim yoktu. Sonunda sarkan, kırışan, icimin coşkusunu dışarıya yansıtmamak icin direnen yuzume haddini bildirmeye karar verdim. Bu kararı bana verdiren super kahramanımın adı Prof Dr. Ersin Ulkur. Onun ellerine yuzumu teslim ettim ve boyun ve yuz germe ameliyatının ardından botoks ve ışık dolgusuyla fıstık gibi oldum. Nereden mi biliyorum? Teyze diyenler şimdi goz kırpmaya başladı! Ustelik fiyatlar da oyle korkutucu değil. Tamam ameliyat bu, ilk bir hafta sıkıntısı var. İkinci haftadan sonra morluk ve şişlik kalmadı normal hayatıma geri dondum. Ameliyattan once botoks yaptırmıştım, sonrasında ışık dolgusuyla bazı ufak duzeltmeler yapıldı. Yuzum altı ay sonunda tam anlamıyla oturdu. Benim onerim kesin ve kalıcı sonuc istiyorsanız yuz gerdirme ameliyatından korkmayın hemen Ersin Hoca'dan bir randevu alın. Super kahramanınız ile tanışın!