Cene Estetiği Prof.Dr .Selcuk Basa
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Cene Estetiği Prof.Dr .Selcuk Basa
-
14-09-2022, 03:00:54Merhaba arkadaşlar. Ben Azerbeycandan yazıram, turkcem cokda iyi deyil, kusura bakmayın Bende kendi hikayemi sizlerle paylaşmak istedim.Benim başıma gelenler sizlerin başına gelmesin diye yazdım.Doktor secerken cok araştırın reklam yapan doktorlara benim gibi aldanmayın.Benim cenemde cok az problem vardı ,dışardan hic gorunmuyordu problemim,sadece gulerken, konuşurken bilinirdi oda beni cok rahatsız edirdi. Yani ust cenem dar idi ve cok az geride idi.Cok hekim araştırdım İranda,İstanbulda bir kac doktorla goruşdum. Hepsi bana aynı şeyi soylediki senin ust cenen kucukdu yani dardi ,once ust cene genişletilmeli sonra tel tedavisi olman lazım daha sonra ameliyat olmalısın dediler .Ben yinede hekim arastırmaya devam ettim İnstaqramda SELCUK BASANIN sayfası cıktı karşıma keşke cıkmasaydı . Onun sayfasında yaptıgı reklamlara inandim, iyi doktor oldugunu duşundum kararımı verdimki en iyi cene doktoru SELCUK BASA.Ve nihayet Diş hekimi SELCUK BASAYA cene ameliyatı oldum,keşke olmasaydım hayatımı mahvettim . Şu anda bir cok sorunla karşı karşıyayım.Aslinde diş hekimide demey olmaz. Bir yılda 3 kere cene ameliyatı yaptı Şuan maskesiz dışarı cıkamıyorum .Ogretmenim işime bile gidemiyorum SELCUK BASA gittigim diger doktorlar gibi beni muayene etmedi sadece bir kere dışarıdan bakarak senin ust cenende darlık yok , bunu sana kim soylediyse yanlış soylemiş . Seni hemen amaliyat yapmak mumkun dedi Tel takmanada şuan ihtiyac yok . Belki ameliyattan sonra takarız dedi Bende o kadar guvendimki SELCUK BASAYA, gittigim 10,15 doktorun soylediklerine inanmayıp SELCUK BASANIN soylediklerine inandım ve guvendim,.İlk ameliyatımı yaptı bende her şeyin gozel olacağını duşundum aslında beni nelerin bekleyeceginden habersiz idim. Amalıyatdan sonra dişlerimin ust uste durmadığını gordum ve doktora sorarken soylediki ben sana soylemişdim tel takmaya ihtiyac ola bilir ameliyatdan sonra.Neyseki Azerbaycana dondum iyilesmeyi bekledim. 3 ay sonra Ortodontist doktora getdim ,her şey orada başladı.Doktor muayine ederken bu dişler telle duzelmez her şeyin yalnış olduğu soyledi . Men yenede bir kac Ortodontisle goruşdum hepsi ayni şeyi soyledi yeniden ust cene genişlenmesi ve tel tedavisi almam lazım olduğunu ve daha sonra ameliyat olmam gerektiğini soyledıler.SELCUK BASAYLA konuşdum mene soylediki Azerbaycanda bu işi kimse bilmiyor , sen gel buraya kimsenin bilmediği metodla kucuk bir girişimle duzeldecem.Tabi baska doktora yeniden ameliyat olacak param olmadığı icin duşundumku yanlış ameliyatı kendi yaptı kendide duzelder. Amma bana 2 ci kere ameliyat yapacağını soylemedi kucuk bir işlem yapacağını soyledi. Hatta anestezi olmadan agrı kesici ile bunu yapacagını soyledi. Zaten ameliyat yapacağını soyleseydi ben Azerbaycanda tel tedavisi olup sonra ameliyatta hazır vaziyette gelirdim.Neyse İstanbula geldim bana Geniada kliniginde işlem yapacağını soylemişdiler. Sonradan Acıbadem Fulya hastahanesinde olacağımı soylediler. Ve anestezi ekibinin bu işlemi yapacaklarımı soylediler. Hastahanede kalmayacagımıda soylediler 1 saat hastahanede olacagımı soyledıler.Keşke yalanına inanıp 2 cı ameliyatta gırmez olaydım Ameliyat 4,5 saat surmuş .Benim haberim olmadan kemigimi kırmış , ne işlem yapmış kendisi daha iyi bilir.Oyle kotu durumda getirdiki,ben kendimi bile tanıyamıyorum artık Nefes bile alamıyorum alagoruntumnen hec konuşmaq bele istemirem.Kendisi işini guzel yaptıgını soyledi. Her kese boyle yapıram beyenirler. Sen neden beyenmiyorsun sanki guzel iş yapmış ben beyenmiyormuşum gibi sozler soyledi .Yinede duzelecegini duşunerek Azerbaycana dondum . Amma iyileşecegimi duşunurken her gun dahada kotuye gidiyordu hersey ağzım acık kaldım, nefes alamıyordum ,yemek yiyemiyordu, her gun olmek istiyordum. 3,4 ay bekledim amma cok zor idi dayanmak yazarken bile şuan goz yaşlarıma hakim olabilmirem.Yeniden İstanbula dondum şikayetlerimi yine doktora soyledim oda her seyin gozel olduğunu soyledi her zamanki gibi .Amma nedense SELCUK BaSA icin iyi olsada hersey 3 cu amaliyatımı yapdı 1,2 ci amaliyatda olduğu kimi 3 cunude yalnış yapdı kendi bildiyi gibi .Hetda mene soylediki cox az problemle gelib, cox prablem yaşayan. Cox prablemide kendisi yaşatdı mene.Hayatımı mahv etdi. Şuan SELCUK BASANIN bana verdiyi zararları duzelte bilecek bir doktor arayışındayam. O, kadar kotu durumdayamki o, okadar caresizemki,hayatımda ilk defe yaşamaq istemiyorum. Kendime bakamiyorum, eski resmlerime bakıp aglıyorum.Nefes bile alamıyorum,SELCUK BASANIN sayesinde şuan nefessiz kalmışam.Bunlar insan hayatıyla oynayırlar. Rebbim mene ve başka hastalarına yaşatdığı kabusu kendisine yaşatsın...Meni tanıyan her kes mene soyleyirki neden kendini bu hale koydun, seni hangi doktor bu hala sokdu .Bu arada unuttum soylemeyi tek cene icin benden 40 bin aldı .Normalde tek cene ameliyatını 20,25 bine yapıyormuş .Ben tek cene icin 40 bin odedim .3 tanede implant yaptı 6 bine .İmplantlarda başarısız oldu hatalı yapmış uzerine diş yapılamıyor .Toplamda 46 bin odedim fatura bile vermedi .Sadece kucuk not kağıtına yazdılar 46 bin alındı diye .Para icin beni perişan etti .Yuzum şuan o kadar kotu durumdaki kendimi gormemek icin evde bile maske kullanıyorum .Yemek yerken bile cok zorlanıyorum Sadece yazdımkı cene ameliyatı olurken doktor secıminde cox dikkatli olun. Reklam yapan doktorlara da guvenmeyin️️️