Arkadaşlar bugun hic işim yok ve cok sevdiğim bu forumdaki arkadaşlarıma bildiğim bir konu hakkında elimden geldiğince acıklayıcı bir yazı yazmak istedim.
Kavitasyon işlemleri icin forumda genel bir bilgisizlik var. Forumdaki kimi arkadaşlarımız işe yaradığını kimileri ise işe yaramadığını yazmakta.
1. En onemli şey, kavitasyon yaptırdıktan sonra 2-3 gun boyunca bol bol su icmek.
2. Nasıl olsa KAVİTASYON yaptırıyorum diye yemeklere yumulmamak.
3. Kavitasyonu karın bolgenize yaptırıyorsanız yatmadan once en azından 20 mekik cekmek.
Şimdi iyi bir Guzellik Merkezine gidip yukarıda saydığım maddelere uyup Kavitasyon ile incelmemek mumkun değil.
Gideceğiniz Guzellik Salonu Secerken,
1. Size sorduğunuz paket programdan başka birşey satmaya calışıyorsa UZAKLAŞIN.
2. Butun Guzellik merkezleri kullandıkları cihazların en iyisi olduğunu savunur. KAVİTASYON İCİN en iyi cihaz EXIMIA'dır. Mumkun olduğunca bu cihaz kullanan yerlerden birini secmelisiniz.
3. Kavitasyon işlemini cok ucuza yaptığını iddia eden yerler SEANS surelerini cok az tutmakta, ortalama 1 seans 45-50 dakika surmektedir.
4. Yine ucuz yaptığını soyleyen yerler ilk işlemden sonra en onemlisi olan VAKUMLAMA işlemini yapmamakta,
5. EN ONEMLİSİ HİJYEN. bunu sakın es gecmeyin.
Toplamda 30 Cm diyorum yalnış anlaşılmasın sadece Gobeğimden 14 cm eridim. Ama bol bol su icip her akşam 30 mekik kesin cekiyorum.
KAVİTASYON hakkında HERŞEY
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- KAVİTASYON hakkında HERŞEY