Bilesiniz ki, şu anda kufretmemek icin kendimi zar zor tutuyorum. Kızlı bir ortama yemeğe gittim dun gece. Kendileri arkadaşım olur. Bi ara muzikten konu acıldı ve herkes sevdiği muzikleri soyledi.

-Metal
-Pop
-Electro (şu dans muziklerinin turu)

Sıra bana gelince Rap dedim. ve Kız arkadaşlardan biri bana ıyyyy dinlenir mi be o dedi. Zevkler ve renkler tartışılmaz bildiğiniz gibi. Noldu Neden diye sorduğumda kız bana ''İşsiz onlar ya, dinlenmezler ki, David Guetta varken arsız bela yada asi stayla dinlenir mi?'' Bana asıl koyan şey kızın beni şu yetenek sizsinize cıkan ''depresyon styla'' mıdır ne maldır yada arsız bela, asi stayla gibi soysuzları dinlediğimi zannetmesiydi. Bu yuzden belkide bir anlığına tum gruba rezil oldum. Sonra hemen duzelterek ''ben turkce rap dinlemiyorum, 2Pac ve Eminem, duymuşsunuzdur illaki'' dedim. O anda kızlardan biri ''ayyy Eminem, aşığım ona'' dedi ve bu benim moralimi duzeltiverdi. Sonra kızlara 2Pac'tan bahsettim bilenler cıktı ve sorun cozuldu. Ve bu bana sert bi tecrube oldu bundan sonra insanlar ne dinliyorsun dediğinde ''Rap dinliyorum'' diyeceğim ve sonunada ''2Pac ve Eminem'' ikilisini ekleyeceğim. Başka turlu işin icinden cıkılmıyor.

Ve Ofkem, Arabesk Rap denen sacmalığa. Daha muzik turunden bile sayılmayan bu sacmalığı başlatanlara ve yapanlara. Dj Akman'dı sanırım başlatan. şuanda bu asi stayla, arsız bela denen soysuz kopeklerin Turkce Rap'i dunyaya rezil ettiğinide vurgulamak isterim. Ceza neden Almanyada sanıyorsunuz? Ayrıca bu gerizekalıları dinleyenlerin yaş grubununda 6-13 arası olmasıda tesaduf değil. Millet, yerli muziğiyle ovunur, Tarkan der, ne bileyim Teoman der. Ama biz ovunemiyoruz. Millete ancak 2Pac yada Eminem dediğimizde adam yerine koyulabiliyoruz. Bu yuzden Turkce Rap Dinlemiyorum, Bu arabesk rap denen illet bitene kadar dinlememde. Arabesk rap denen sacmalığı başlatanında yapanında Allah bin turlu belasını versin.

Not: Liseli değilim. Gelip burada cokbilmişlik taslamayın. Bu Sadece bir hayat tarzı.