merhaba naci bey
ben klasık turk kadını armut tıpındeyım boyum 1.50 kılom 44-45 lerdeydı ama basen vardı hazıran 2009 da estetık doktorumuz arkadasa liposuctıon yaptırdım muayene de bacak ici ve baldırlarımı da almasını ıstedım olmaz yapılmaz sarkar suankınden daha kotu olur dedı bısey dıyemedım sonuclarım tam almam 3 aydan sonra basladı ama ıstedıgım gıbı olmadı cunku sadece cıkıntıları almıs kalca altı kalmış,neyse 3 ay once dogum yaptım sezeryanla,16-17 kılo almıstım 4 kılom kaldı yalnız o da kalca, kalca altı, bacak icleri daha dogrusu ayak bileğınden bele kadar olan bolgenin tamamında toplanmıs gobeğim cok az var ve 2 senedır duzenlı olarak da koşu bandında yuruyuş ve koşu yapıyorum vucudum bıraz spor sayesınde sıkı ama ıstediğim gibi incelmiyor tek cozum bence liposuctıon sizin goruşleriniz benım icin onemli subatta orda olucam zaten kızım da 6 aylık olacak lıposuctıon onerırsenız olucam baska yolu da gozukmuyor, cunku yerlesmıs yaglar sporla sadece sıkılaşıyor,gıtmıyor ve ben tamamen gıtsın ıstıyorum tesekkur ederım...
bacak ici ve baldırlara liposuctıon uygulanır mı
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- bacak ici ve baldırlara liposuctıon uygulanır mı