CACI QUANTUM
1992 yılında kurulan “Caci international” guzellik uzmanlarına yonelik profesyonel amaclı elektroterapi ekipmanlarının uretim ve temininde İngiltere’nin en buyuk firmasıdır. Cihazın ana fonksiyonu, yaşlılık izlerini tedavi etmek, cilde canlı ve genc gorunum kazandırmak, kasların toparlanmasını sağlamaktır. Cilt ve kas dokularını aynı anda uyarmak, cilt dokusu altında bulunan kaslara canlılık ve zindelik kazandırarak, hareketsiz kalan ve kan dolaşımı zayıflığı sonucu gevşemiş, yapısını yitirmiş kasları tekrar yapılandırmaktır.Quantum teknolojinin son olanaklarından yararlanılarak geliştirilmiş ve bir estetik merkezinde uygulanan tum tedavileri tek başına yapabilen bir cihazdır.
Quantum'un 5 ayrı programı ve her programın kendi icinde ayrılan bolumleri bulunur. Bu bolumlerde; zayıflama ve selulit sorunları icin uygulanabilecek ceşitli tedavilerin yanında, kırışıklık giderme, ameliyatsız yuz germe, lifting gibi spesifik yuz ve vucut sorunlarının iyileştirilmesine yonelik uygulamalar da yer almaktadır.Quantum cihazında aynı anda birkac program birden kullanılabilir. Orneğin zayıflama programı uygulanan bir muşterinin aynı anda yuzundeki kırışlıklar giderilebilir ya da bir muşteriye selulit programı uygulanırken, diğerinin bacak iclerindeki sarkıklıklar toparlanabilir. Bu sayede tedavi sureleri kısalır ve muşteriler bekledikleri sonuca en hızlı şekilde ulaşır.
CACI ile vucut şekillendirme ve toparlama, cilde elektro masaj yaparak etkisini gosterir. Şekil olarak pateni andıran CACI ile masaja başlamadan once cilde ozel jel surulur. CACI ile elektro masaj yapılırken, kaslar calışır ve yağlar parcalaır. Masaj uygulanan kişi bir akım hissedip, sadece masajın etkisini hissetmektedir. Eskiden felcli hastalar uzerinde uygulanan bu aletin hastaların kaslarına yaptığı fayda gorulunce, patenti İngilizler tarafından alınmış ve guzellik dunyasında da kullanılmaya başlanmıştır,
Hic bir yan etkisi bulunmayan CACI ile acı cekmeden gencleşebilirsiniz. Aynı işlem liposuction ameliyatlarından sonra da gecerli olmaktadır. CACI, haftada uc kere olmak uzere toplam 15 seansta, beş hafta gibi kısa bir surede bir ile uc beden arası incelme sağlamaktadır.

Slimtone modu Zayıflama ve beden inceltme programı
Genel olarak vucudun belli bolgelerine yerleşmiş olan yağların yakılmasını sağlayan,kaslara guc ve elastikiyet kazandıran dejenere olmuş kasların toparlanmasını sağlayanbir programdır. .
7 ayrı dalga turu ve 10-800 Hz arasında değiştirile bilen frekans ile uyarılan kaslar, dışarıdan gelen bu uyarı ile kasılabilmek icin etrafındaki yağ hucrelerinden enerji almak zorunda kalırlar. Enerjilerini kaslara veren yağ hucreleri hacimsel olarak kuculurler, boylece uygulama yapılan bolgede 20 dakikalık bir seansta bile gozle gorulebilen sonuclar alınır.
Muşterinin yaşı, kas yapısı, toleransı, odem ve yağ oranı gibi kriterler goz onune alınarak en uygun tedavinin secilmesinden sonra kur tedavisi icinde takip edilmesi gereken program cihaz tarafından otomatik olarak ayarlanır.

Square Dalga:Sarkmış ve gevşemiş olan kas dokularının toparlanmasında kullanılan, uzun ve derinlemesine kasılmalar sağlayan bir dalga turudur

Uygulama alanları
Aşırı kilo kaybı sonrası meydana gelen sarkıklıklarda
Doğum ve Ameliyat sonucunda zayıflayan kasların toparlanmasında
Sarkmış veya sarkmaya başlamış vucutlarda
Hareketsizlik sonucu sarkan vucutlarda

Trapezoidal Dalga:Aşırı kilo, toparlama ve selulit sorunu olan kişilerde uygulanır. Belli bolgelere toplanmış yağların, kırılması ve kasların toparlanmasında kullanılır. Bu uygulama bir ceşit aktif jimnastik etkisi gosterir. Aktif spordan farkı; quantumda vucudun fazladan oksijene ihtiyacı yoktur bu da kasların gelişmesine yol acmaz

Step Dalgası: Genel olarak karın, bacak ve kol bolgelerine uygulanan, odemin cozulmesini ve kasların toparlanmasını sağlayan bir programdır

Uygulama alanları
Menopoz donemi ve sonrası meydana gelen hormonal değişikliklere bağlı su toplanması ve kas gevşekliğinde
Odem ve su toplamaya meyilli kişilerde
Vucuttaki şişliğin atılmasında

ESM - Elektro Selulit Masaj
Masajın selulit tedavisine olumlu etkisi yıllardır bilinmektedir. ESM’de masaj, mikroakımın tıbbi faydaları ve teknolojinin birleşmesi ile “estetikte devrim” denebilecek sonuclar verir. ESM, selulit tedavisinde diğer yontemler gibi sadece kas ve dokuyu uyararak selulite neden olan toksin birikimini atmakla kalmaz, aynı zamanda mikroakım ile yuklenmiş 24 rulonun masajı ile hucre ici ve dışını da uyarır ve soz konusu bolgelerde;
Zayıflamış liflerin, bağlayıcı dokuların yenilenip onarılmasını sağlar.
Konjonktiv doku aktivitesini arttırarak, kolajen ve elastin uretimini hızlandırır.
Protein sentezini arttırıp, hucre metabolizmasını hızlandırarak cilt yapısını duzenlerer.
Boylece ic hucrelerde sağlanan iyileşme, selulitin dış hucrelerde yarattığı etki olan portakal kabuğu gorunumundeki bozulmayı duzenler ve selulitli bolgedeki dokuların yeniden normal cilt dokusuna kavuşmasına yardımcı olur.

Microlift Mode
Quantum yuz ve vucuda yonelik klinik ozellikli elektrikli bakım cihazıdır. Yaşlanma surecinden en fazla etkilenen bolgelere nazik bir bicimde mikroakımlar uygulanarak bu bolgelerin yeniden şekil kazanmaları ve dirileşmeleri sağlanır. Quantum cihazının 5 ayrı programından biri olan “Microlift Programı” ozellikle ameliyatsız yuz germe işlemlerinde kullanılmaktadır.
Microlift Mode
Ameliyatsız yuz germe
Goz ve Dudak cevresi-Goğus ve Dekolte doku lifting
Karın ve yumuşak doku lifting
El bakımıQuantum cihazının Slimtone, Lymphatic ve Conture programlarında kullanılan akımlar, kas uzerine etki yaparken, mikroakım bundan farklı olarak hucre uzerinde etki gosterir.
Tıbbi araştırma sonuclarına gore mikroakım tedavileri, cildin kolojen ve elastin uretimini artırmaktadır.
Mikrolift Mode ile Quantum cihazı
Elastin uretimini artırarak, elastin kaybı sonucu oluşmuş derin cizgileri azaltır.
Kolajen uretimini artırarak, konjonktiv doku aktivitesini artırır ve cildi yapılandırır.
Protein sentezini artırır. Hucre metabolizmasını artırarak cilt yapısını duzenler.
Sodyum ve Potasyum dengesini duzenler. Suyun cildin ust katmanlarına yuklenmesini sağlayarak, cilt kuruluğunu engeller.Butun bu işlemler, cildin konjonktiv dokusunun daha verimli calışmasını sağlayarak ilk seanstan itibaren cizgi ve kırışıklıkların azalmasını, gevşemiş cildin toparlanmasında gozle gorunur sonuclar alınmasını sağlar.

Conture Modu
Conture programı, ozellikle gevşemiş kaslara lifting uygulamak ve kaslara guc kazandırmak;
goğus,
kalca,
ic bacak,
karın gibi bolgelerde oluşan sarkmaları toparlamak icin hazırlanmıştır.
Uygulanan “H” dalgası dinamik gerilim yaratarak izometrik egzersiz sağlar, bu da kasları kuvvetlendirir, kasılmalarını sağlar ve atrofiye uğramış, sarkmış, zayıflamış kasları toparlar.
lymphatic mode -lenfatik drenaj-
Lenfatik sistem, kan dolaşımına bağlı, vucuttaki atık maddelerin atılmasını sağlayan sistemdir. Kilo ve selulit problemlerinde onemli rolu vardır. Bir bolgede yağlanma ve selulit varsa o bolgedeki dolaşım ve lenf sistemi yavaşlar. Zayıflama tedavilerinde ilk yapılması gereken, sorunlu bolgedeki kan ve lenf dolaşımını duzene sokmaktır. Bu sayede soz konusu bolgede oluşan atık maddelerin atılması mumkun olacak ve tedaviden maksimum sonuc alınabilecektir.
İcindeki Programlar
1. Selulit:Konjonktiv dokudaki toksinlerin vucuttan atılmasını sağlayarak seluliti engeller
2. Zayıflama :Slimtone zayıflama programı sonrası yağların vucuttan atılımını hızlandırır.
3. Canlandırma:Hucre yenilemesini uyarır, metabolizmayı canlandırır, stres ve yorgunluğu azaltır.
4. Lenfatik Drenaj Toksin ve aşırı sıvıların atılmasını sağlar.
5. Toparlama:Genel vucut gevşekliğini toparlayıcı bir programdır.
6. Yuz ve Boyun:Hucre yenilemesini hızlandırır, akne-sivilce oluşumunu engeller.Quantum, uygulama yapılan kişinin kulak memesine bağlanan bir aparat ile kişinin kalp ritmini alarak, lenfatik drenajı aynı ritimde pompalar. Boylece lenfatik dolaşım cok kuvvetli ve sağlıklı bir şekilde harekete gecer.

Caci Quantum'un Avantajları ve Faydaları
CACI Quantum, 40 ile 60 dakika arasında değişen seansları ile kalca, karın, kol, ic bacak ve sırttaki bolgesel yağların yakılmasını ve kasların sıkılaşmasını sağlıyor.
Selulit tedavisinde de rakipsiz olan cihaz gevşemiş kaslarından şikayet eden ve selulit sorunu olan her yaştaki kadın ve erkek icin cok ideal bir uygulama metodu.
Yontem haftada 3 gun olmak uzere 15 seans uygulanıyor.
Ayrıca CACI ile yuz icin uygulanan lifting programı ile aynı anda hem vucut hem yuz bakımı yaptırabilirsiniz

SONUCLAR
1. Metabolizmada yaklaşık %14 oranında hızlanma sağlar.
2. Kişinin ozelliklerine bağlı olarak 5 haftalık bir sure sonunda 5 ile 10 kg arasında kilo kaybı ve 2 beden incelme sağlar.
3. Bolgesel problemlerden ve fazla yağlardan kesin kurtuluş.
4. Yuksek orandaki kilo kayıplarında bile sıkı ve esnek kaslar, diri ve şekilli bir vucut yaratır.
5. Aktif spor sonucu elde edilen kas toparlanması ve incelemeden cok daha cabuk etki eder.
6. Selulit tedavisinde etkili cozum sunar.