İKİZ DOĞUMUMDAN sonra sallanan gobeğimi hicbiryerlere sığdıramıyor saklayamıyordum.. Kendime her bakışımda bu nasıl bir şey boyle....cok beğenerek aldığım ozenli camaşırlarımın hicbirini doğumdan sonra giyemedim...Hep toparlayıcı kilotlar ,korseler korselerrr....DOĞUM sonrasında 5 yıl plates yapmama rağmen o gobeğim banamısın demedi.. aksine dahada sallandı..gitmediğim doktor kalmadı.. ama bir turlu guvenemiyor hep erteliyordum...ama yapmalıydım boyle olmazdı .. COOOOK CİRKİNDİ...bir arkadaşımın tavsiyesi uzerine Ankara eğitim araştırma hastanesi ;GURCAN ASLAN a gittim konuşmalarında bana cok guven verdi..ve hakikaten coook ilgilendi..yapılabilecekleri acıkca anlattı ve işte o anda kararımı verdim kızlar...ve karın germe ameliyatımı Gurcan aslan yapmalı dedim... VE SUPRİZZZZ....ameliyat oldum.yaşasın yaşasın hic korktuğum gibi değilmiş boşuna yıllarca stres yapmış kendimi uzmuşum..ister inanın kızlar ister inanmayın ama hic kesik acıcı cekmedim...MORARMA ŞİŞME...gibi şeyler yaşamadım...doktorum hep yanımdaydı...ameliyat sonrası ilk ayağa kalkışımda biraz tansiyon duşukluğu yaşadım ama bol yuruyuşle kendime geldim..şuan o kadar mutluyumki..daha ameliyat olalı iki hafta olmasına rağmen aynanın karşısından kendimi alamıyorum..surekli gobeğime bakıp duruyorum..şimdi kendime diyorum..keşke keşke..daha once yaptırsaymışım....SEVGİLİ DOKTORUM Gurcan aslana cok cok cok teşekkur ediyorum.bana dumduz fit bir karın hediye ettii..20li yaşlarıma geri dondum