Son durumu yazıyorum arkadaşlar bu zamana kadar iyi niyetli davrandım ancak karşı taraf iyi niyetli olmadığı ve beni mağdur ettiği kendi yaptığı sozde estetiğe sahip cıkmadığı icin herşeyi yazıyorum
2020 ağustos ayında bursa estetikinternational da Dr medinekanturk e karın germe ve liposaction yaptırdım. Doktor telefonunu paylaşmıyor asistanı ile kulaktan kulağa oynuyorsunuz
Amliyat oncesindede cok icime sinmemişti ama hazır eşim kabul etmişken, kadın bir doktor beni daha iyi anlar dedim ve oylece karar verdim. Surecte yaşadığım sıkıntıları burada hep yazdım. Ameliyat oncesi simit bolgesindeki yağlarda alınacak denmişti ancak alınmamıştır doktora soylediğimde ameliyat esnasında ben seni nasıl cevirebilirim gibi sacma bir yanıt aldım. Kesi yapmadan once yap alması gerektiğini ben soylemeyecektim herhalde...
Ameliyat sonrası ilgi sıfırdı devlet hastanesinde olsam belki daha fazla ilgi gorurdum doktordan kendisi hastasını merak etmez, şikayetlerini duymazdan gelir. Karın vermeden sonra yanlardaki kulakcık yani fazla derinin ustuste binmesi sonucu oluşan o kotu goruntunğn giderilmesi amacıyla revizyon ameliyatı oldum.
Şu an 1.5 - 2 yıla yakın zaman gecti gobek deliği elmas şeklinde kesilmiş ve dikilmiş dikiş izlerim parıl parıl parlıyor kulakcıklar duruyor gobek deliği de fıstığım vardı o aynen duruyor gobekte delik yok. 10 gun kadar once şikayetlerimi asistanı na dile getirdim Dr hanıma soyleyeceğini soyledi o gunden sonra donuş olmadı şaka gibi sakın aldanmayın kimseye tavsiye etmiyorum yPtğı işin arkasında olmayan bir doktor ben hakkımı helal etmiyorum bu ameliyat icin yıllarca bekledim kredisi yeni bitti bu zamana kadar adını vermemiştim ne hastanenin ne doktorun artık herkes duysun bilsin aklı olan gitmesin

Bu da ameliyat surecini baştan sona anlattığım konum resimlerim var
Karın germe yaptırdım Bursa! Merhabalar Ağustos ayında ozel bir hastanede karın germe ameliyatı oldum. Kilolu olmamakla birlikte 2.cocuktan sonra catlayan, gobek fıtığı ve diastezis rekti olan sarkık karnımı yaptırmak ne zamandır aklımdaydı. Eski haline gore guzel gorunsede tam istediğim gibi olmadı Dikiş izinin yamukluğu...
www.kadinlarkulubu.com