Aralık 2020 ’de Ataşehir Acıbadem hastanesinde Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Eser Aydoğdu ’ya karın germe ameliyatı oldum. Hastanede 1 gece kaldım o ameliyattan sonra ki uyanmayı anlatamam sanki hic anestezi verilmemiş canlı canlı kesiliyor gibi ağrı vardı ve ertesi gun drenlerim cıkartılmadan taburcu edildim. Taburcu edelirken bile yanıma gelmedi kendisi asistanı gordu ve taburcu edildim. Drenlerim cıktıktan sonra karında sıvı birikmesi yaşadım 2 kere boşaltım yapıldı, 3. kez ise doktor boşaltma yapmadı ve orda yine sıvı birikimi oldu. Doktor bunun zamanla gececeğini soyledi. Buyuk hayallerle girdiğim ameliyattan, hayatım kabusa donerek cıktım. Karın kaslarımı o kadar sıkı dikmiş ki cektiğim ağrı sızıyı anlatamam. Tam 1 sene bu ağrılar ile yaşadım ve karnımdaki sıvı kireclenmiş kitleye dondu. Bu sebepten 2. ameliyatı oldum. Kitle alındı ama malesef sıkı olan bolgeler acılamadı, hala cok ağrılar cekiyorum. Eser hanıma şikayetlerimi ilettiğimde ise sanki hatır icin ameliyat yapmış gibi hic bir şeyi kabul etmeden beni sucladı. Tek yaptığı psikolojik demek oldu. Bu kadın benim hayatımı mahvetti. “Millet sıkı karın ister, daha ne istiyorsun” diyen alaycı uslupları gercekten kabul edilebilecek değil. Uzak durun bu doktordan, canınızı emanet etmeyin sakın...