Oncelıkle herkese Merhaba 2020 de erken dogum yaptım ve gebelık surecim aşırı kotu gectıgı icin 50 kılodan 70 lere cıktım bu surecte kızım kuvezde kaldı sut olması icin aşırı dıkkatsız beslenıyordum dahada şiştim sureklı hastaneye sut goturuyordum kızım hastaneden cıktıktan sonrada hemen hemen her ay 15 gun cıgerlerınden hastanede yatıyordum ve artık lohusalık sendromum resmen uzamıstı cok şukurki 1 yasından sonra hastaneye gıtme seruvenımıZ azaldı spora ve dıyete basladım derken kızım 18 aylık oldu ve sadece 63 e duşebıldım memelerim sut sagmaktan sarkmıs karnım kocaman olmustu uzun arastırmalar sonuncunda bır anda annelık estetıgı olmaya karar verdim ve carsamba gunu oldum meme diklestırme+sılıkon 360 vazer lipo +karın germe gelelım bundan sonraki surece ameliyattan cıktıgımda asırı bi kanama vardı işin en tuhaf kısmı ise bundan 1 ay once dogum yaptıgım doktoruma labıoplastı ve vajınoplastı oldum bu yuZden kombıne amelıyatımın narkozunda resmen maffoldum her 1 saatte kusmaya devam edıyordum bulantı serumlarından sonra kusmam gidecegi yerde 10 dakıkaya duştu ve kustukca lıpo delıklerinden kanlar akıyordu yatagım resmen kan goluydu ( size tavsıyem yakın tarıhte narkoza maruz kaldıysanız ıkıncı bır operasyon icin bıraz beklemeniz ) amelıyattan 5,6 saat sonra ayaga kalktım yurudum ama kusmam devam ettıgı icin artık gucum tukenmişti malesefki hıc bırsey etkılı olmadı bu konuda ertesi gune kadar surdu ertesi gun cok şukur kusma durmustu ama cok zorlandı dikişlerim ayaga sadece 2 kez kalkabıldım , bir sonraki gun ise taburcu olacagım icin sabah erkenden benı yurutmek icin tum herkes basımdaydı kalkmamda yatmamda yurumemde sorun olmadı acıya gelırsek sezeryanım daha zordu diyebılırım doktorum meme protez icin baskı agrı hıssedebılırsın demişti hic agrı ve baskı hıssetmedim aksine protez 250 cc belki ondandır ,suan icin desteksız kendım kalkıyorum ustumu kendım desteksız gıyebılıyorum agrı acı hıssetmıyorum sırt yaglarım alındıgı icin yatarken biraz sırt kısımların uyusuklugu rahatsız edıyor o kadar eger bırseye karat verdıyseniz tavsıyem etrafınızdan birilerinin yaptırıp memnun kaldıgı doktoru tercıh etmeniz cok arastırdıkca kafa aşırı karısıyor bu hıkayede zorlayan suan icin dik pozısyonda yuruyememek iki buklum halde yurumek zorluyor sezeryan ve gebelık donemınde serklaj icin belden spınal anestezı almıstım muhtemelen Onun etkısı var amelıyatımın bugun 4. Gunu ve konakladıgımız yerde kahvaltıya dısarı cıktım yatın kontrolum salı gunu ise ucagım var dun dus aldıgım icin korseyı gıyene kadar sutyen taktım ve suan icin hayet guzel gozukuyor ileriki surecleridr paylasabılırım