Dilediğim herşey olmuyor cabalar bazen cok nafile.. Nargilenin dumanına benzer hayallerim,sadece beni zehirler ve ucup gider!
Vaftiz edilmemis insanlarin hepsine lanet yagdiran insanlarin hepsine lanet yagdırmayan insanlara lanet!!
Ekmek aslanın ağzındaysa sular benim kalbimde!
Cocuklar olmesin savaşta. Savaş denilen şey biraz yavaşla adil ol hedefi doğru sec hepsi cok sacma !
Minik bedenleri yok etme kaderi onlar cizmedi yetti artik goz yasi onlar gulmeli
Hayatı karatmaya yeter sadece bir imza
Gardiyanlar cellatlardan farksızdır,haksız yere yanmış her fert bizce yanlızdır,eğer eniştense gardiyan o haksızdır,yanlız kalmış her fert işte o zaman cellattır!
İlk nefesimde ben senin, son nefesinde sen benim kollarımda, şimdiyse guneşim ayım meleğim yıldızım...
Kaderi geriye cevireceksen haydi gel cevir de anamın gozune bu yaşlar inmesin
Ceza adım ve acı tadım bir miğfer bir bomba bol mermi ve tufek alın
Fakat olen her masum cocuk icinse kına yakın bana bakın lan şimdi savaşı cizdim karaladım koca bir dunya paraladın iki seferde yaraladın hicbir işede yaramadın cocuklar oldu kaldı hep sakat sorumluları paravanın sen arkasınamı sakladın...
Kendi kendimize mi guluyoruz acaba neden ? Deliren bir toplumdur bence ufuktaki gorunen
Rap kulturumuz değil tamam o zman pop kimin rock kimin arabeks kimin cevap verin !!
Pardon şu camı kapatalım bu cok soğuk bir dunya napalım biz patron uşumuş ortadoğudan yakıt alın !
Atom bombasiyla sakat dogan bedenler odenemez bir bedel !
Kanadımı kırdılar ucamadım anne savaşı soktular koşturdum kalbini acamayan herkesin aklına eğriyi doğruyu ben soktum sonbaharda dokulen yapraktım ilkbaharda geri geldim ben aileme dostuma selamlar olsun yağmur sonrası guneşim ben !
Kimisinin mutlulugu bir resim kimisinki dort mevsim kelebeğin omrune bedel bir geleceğin getirecel hediyesi nedirki bilemedim !
Arkadaslar vurdu arkadan kimi zaman dusman oldular kimi zamanda pisman.. Sayili arkadaslarim var ama bana yeterler dusmanin atesse dostlarim atesten beter !
Silah ureten emekli profesor insanlığı seyrederken emekli maaşını rahatca yer mi ? Atılan her mermi yazılıyor gunah kitabına soyle alim insan sence bunlara değer mi ?
Sizi boğaz koprusunde duzmek borcum oldu hem asya seyreder hem de avrupa !
Sırtta cuval yaşıda elli nasırlanmış elleri helal kazanmış bu besbelli.
Her ceket giyen adam olsaydi omzumu kirardim!!!!
Cok uzaktayız sıkıntı cekmislere yakın bir yerde..
Kobay edilen tum insanlar zehire reklam olacaktir kahramanligiysa *****ler yazacaklar...!!
Soyle yeni jenerasyon cok mu mutlu sence ?
Geip bana derler NEFRET ne zaman biter ? istanbul ateşi nezaman soner işte NEFRET o zaman biter derler bu rivayetler !!
Samimi gorunmek yapmacık guluşle olmaz sapıttı ınsanoğlu cehenneme ilgi var gibi
Ahmak olmasaydın insan tum zaferler dostca kazanılırdı
Taşın başında başını kaşıyan aşamasız yaşamın acımasız olduğunu zor anladı
Olmek bile parayla. Parayla satın alınan bu toprağa gomulmek haram !!
Hayat ince bir cizgi, narin bir calgıdır.
Atılan her temelde, yapılan her deneyde, alınan her nefeste, gomulen her cenazede Tek Bir İhtimal Var, Tekbir İhtimal Var, Tek Bir İhtimal Var ...!!!
Karaya boyanan adamın boynuna ilmeği geciren cellata bi care lanet, hayalet olana dek beklemek mi gerek acep ?
Carkı donmemişki feleğin gozumun yaşına baksın gozumun yaşını alsın kanımı canımı alsın ancak canımı yakmasın..
Kendini nostradamus sanana namus gerekir ceza gibi bir kabus gerekir fanus gibi deliğinize cikita bir muz sokulur !
Benim sahnemden popcular insin, Rap muzik sevmeyenlerin uzerine binsin !
Siyah cicekler coksa eğer korkun olumun gunudur !
Beni kirmak kizil irmaktan tek ayak ustunde gecmek kadar zordur
Sokak cocukları sokakta yatarken,maymunlar dansozlere para takmakta
ßeni goren herkes bni ben zanetmiş nabıyım bana yardım et Allah !!
Anılarım, cocuklugum we gelecegım baglamıs elımı kolumu ne kadar uzaga gıtsemde kopamadım ne kadar yakınsam ona o kadar uzagım ondan
Roketle atmadılar beni doğuştan bir yıldızdım basamakları tek tek cıktım, umrumda değil ki star olmak basın bak bu yeni basım !!
Hoş durmak boş durmaktan iyidir boş durmak boş koşmaktan yararlı hoş tutmak gonlu yas tutmaktan cok zormuş ...
Arap japon ya da siyahi her halukalda ol efendi insanın fendi insanını yendi dunya koca ıssız vadi !
Delıkanlı e5 te donmelere asılanmı ,yaptıgı sucu anlatıp sonra kasılanmı ?
Dostluklar hep temeli gevsek yuksek bır bina gıbı hayat yuzen dalgalarla bogusan bir gemi
Kondom yok bu sefer bana baba diyeceksin kustuğum her sozu sen yiyeceksin S.O.S veremiyeceksin hic kuvaye dengesiz anten sus kalbin duracak bi gun geberi gideceksin neyin peşindesin???
Gozumun onunde ağlayan kucuk bir cocuk baba diyor babasının kunyesine sordum bunu kendime neden vede niye??
Emeklerim dostluktan yana ama olmuyor. Anneme sordum nicin boyle ama baktım o da ağlıyor.
Herkes kendine paha bicmiş bende karşılıksız bir cek
Yaşam kimine gore bir pazardır, ancak kimine gore hileli bir zardır
Hayalerim hırsım cesaretim sabrım selametimse intikam felaketimdir
Biraz da Yerli Plaka albumunden sozler
Yukselen ben değilim bak asansor şayet beni ucarken gorduysen senin gozun kor !
Gecmişeydi saygım gelecekti kaygım kelebekti kalbim omrum akıp giderdim olsa bile bi derdim ben hep gulerdim.
Turk yada kurt, alevi yada sunni, laz yada cerkez, fener yada cimbom, biz puzzle’ız, biz anadolu’yuz, biz bolunemeyiz bak bu plaka yerli !
Kovboy gibi yaşamaksa amac, gidin amerika sizi bekler dilediğinizden fazla şiddet ve cinnet, paranoyalar kaos ve hiddet! Rap amerikan markasıysa, cep telefonunuz ve pantolonunuz amerikanvari dizilerinizle hepiniz Sex And The City desiniz ...
Bilincsizce bakan gozler bir duşunsun; Rap mi Rock mu ya da Punk mı Jazz mı ? Bol pantolon mu yoksa uzun sac mı ? Golu atmak mı yoksa golu kurtarmak mı ?
Yaşasın barış, yaşasın ozgurluk siz boşverin rapmi ki sorununuz ?
Peşimde onlarca yalaka sahte post var eninde sonunda yalnız bırakan o dostlar !
ßir bakmışsın teker teker dokulmuş tum dostlar, ne ad nede sanın kalır ve unutulur gidersin...
$imdi boşuna bakma saate zaman gec oldu, dun annem elimi tutarken bugun 29'da doldu
Gelsin hayat bildiği gibi gelsin, işimiz bu yaşamak, unuttum bildiğimi doğarken, umudum olmeden hatırlamak !
Tipine bir ceki duzen ver, ozenme, cebine para koy aman sakın kimseye verme aman, babanda metroseksuel, tamamda kocum ne işsin ben anlamam.
Fazla populer olmak kacınılmaz dinlendikce, populer olmak amacım değil dinlenmek sadece
Depresyondan cıkma yaşar Rap de yapma ! playback gitar calmaktansa susarım daha iyi cok komiksiniz siz kuklalar oynayın bari ( Yaşar'a Diss )
Kimsenin aklına gelmez olum ama hepimizi bekler kara bir toprak
Bak gene aynı karardı her yer, biz razıyız ama kacın derler, gozle gorulmez dikenli teller adresimiz aynı karanlık yerler.
Bak acıldı perde gene başım efkar, dağıldım bir zaman fakat birleştim tekrar, yurekli ol duşun be kardeş ben inandım, sende inan, sende sabret, sende de bu guc var..!
Bebeğim ne istedin, elimi sıkı tut, ekibim sağlam ve de makine gibide calışır, kızlar el sallarken erkekler bizimle yarışır, biz nereye gidersek biranda ortalık karışır
Daha yazılması gerek bin bir turlu şey var, bende bitmemiş ki ilham ancak sizde kalmamış, bir kitap kurdu değilim fakat iki kitap var okuduğum, birisi sağ gozum oteki sol gozum!
Sağlığa en zararlı şeyse yaşamak, kendi birliğini okuyup zorla insan sınamak
Kaybettim yolumu pusulam yok, kin kusulan yola cıktım ve pusu bol, osuran kılavuzun cemaati nasil olur, haklıysa kurt kusuru buyuk ise kuzu!
Ne kadar cok arif var bir coğu sahte, ne kadar cok tahrik var edenler ***** !
Artık aşkı yuzdelerle hesaplamaktalar, parayla satın alınmış sevgiliyle aşk yaşanmaz, meşkten once koşk isteyen hep yalancı aşık, kalansa sahte sozler bir coğu da buna inanmış
O kağıt evleri bile yıkamaz, eline aldığı işi sonlayamaz, katina bile onun yanında bir sihirbaz, makine gibi beyni ama pek calışmaz
Olmadı rapin, bir olamadı rapin, seni bir dinledim, sonucu gaza bas tepin, sidik yarışı senin işin, oldun kekim, bir doyamadı gozun acı biberimi yedin ??
Nedenler aynı farklı olan bedenler ve renkler tartışılmaz,zaten farklı zevkler ve farklı renkler, once saygı goster ondan sonra saygı gor, herkesin bir hakkı var elinde gormeyense kor...
Siz dertsizler saldırmaktan cekinmezsiniz, hep dertliydik biz zaten bunu siz bilmezsiniz
Ayırırsan ayrılırsın, bolunursun hep bolersen, yenilirsin hep doversen, rezil olursun hep soversen
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- Ceza'nın En Anlamlı ve Guzel Sozleri