Arkadaşlar cidden tavsiyeye ihtiyacım var, iki doktor arasında daha dogrusu iki yontem ve fiyat arasında kaldım. Benim karın deri sarkıklıgım azmıs gobek deligi ustu seviyesinden kesilip atılamıyor fazlalık, bu yuzden goruştugum bir doktor ameliyat izinin sezeryan cizgisinde olmayacagını normal yerinden uc Santim daha yukarda kesiyle olacagını soyledi. Ve duşuk bel camasır veya bikini mayo giyemezsin yuksek bel giyeceksin dedi. Bir diğeri ise sezeryan cizgisine ok verdi ama yatay kesinin yanı sıra tam ortadan 2.5 -3 cm kadar dikey kesi de yapmam gerekecek dedi. Sanırım eski gobek deligi izini yok etmeyi ancak boyle halledebiliyorlar. Kısacası ya uc santim yukardan kesiyi ya da bikini bolgesinden dikey ikinci bir kısa kesiyi kabul etmek zorundayım. Yaptıranlar veya bu konuda bilgisi olanlardan yardım istiyorum. Siz olsanız neyi tercih ederdiniz? İki doktor arasında ciddi fiyat farkı var. Ya az para odeyecek ve uc santim ustten kesiye razı olacagım ya da fazla para odeyip 3 cm lik dikey kesiye. Lutfen fikir berin