Merhabalar ben 02.11.2020 de bbl ve meme protezi ameliyatı oldum. Dumduz bir popoya sahiptim hep takıntılıydım bu duruma, hic selulit problemi yaşamamıştım hayatım boyunca genetikte de yok. Yaklaşık bir yıldır araştırmaları sonrasına DR Y.S karar kıldım ama hayatımda aldığım en yanlış kararlardan bir tanesiydi, aslında muayeneye gittiğim zaman anlamalıydım hemen boyle bir Kovid testi karmasısına girdim ve ameliyat icin olan kaporayı verdim. Muayenede cokta incelemeden goz ucuyla vucuduma suzup tamam ameliyat icin uygunsunuz dedi ve gun verdi. Tam yedi 8 saat boyunca ameliyatım surdu ve ameliyattan cıktım zaman her yerim odemden şişmişti artık gozlerimi acamıycağım kadar !Ameliyat sonrası surec boyunca popomdaki cukurların farkındaydım ama herhalde ya toparlanmadı yağların toparlanması gerekiyor falan diye duşunmuştum ama yedinci ayın sonuna kadar bu boyle devam edince bir sıkıntı olduğunu anladım ve doktoruma gittim doktora gittikten sonra doktorum kanal tedavisi uygulayabiliriz biraz daha bekleyin İlk defa bblden sonra boyle selulit problemi ile karşılaşıyorum kanul tedavisi deneyelim falan gibi garip şeyler soyledi şaşkınım! Yani yaza kocaman ve selulitli bir popoyla girmek zorundayım https://forumla.net/

Goğus estetiğime gelince 400cc silikon takıldı, İlk iki ay her şey cok guzeldi hatta buradaki birkac bayan arkadaşımla goğuslerim cok guzel oldu diyerek doktor onerisinde bulundum, cok ozur dilerim. Ama dorduncu aydan sonra kendi goğus dokum sarkmaya başladı ve şu an dikdortgen memelere sahibim. Bir yıl icerisinde bir daha narkoz almak istemediğim icin bu yılı bu şekilde gecirmek zorundayım, doktora da tekrar ameliyat olmak istemediğim icin tazminat davası acacağım. Revizyon ameliyatı icin doktor onerilerinizi istiyorum