Karın Germe
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
-
14-09-2022, 00:34:03Selam kızlar, burda yıllar once goğus buyutme ameliyatım icin konu acmıştım aylarca forumlarda dolaşmıştım sonunda sizlerin de desteği ile olmuştum cok da memnun kalmıştım ağrı acı unutulup gidiyo... 7 yıl gecti ustunden evlendim 1 cocuk sahibi oldum kızımı 2 yaşına kadar emzirdim goğuslerimde bi problem olmadı şu an da hic sarkmadı.. 48 kilo 1.65 boyundayım.. şimdi kızım 3.5 yaşında bende 30 yaşıma geldim eski fiziğime kavuştum 1gr yağım bilo yok ama gel gelelim ki oyle feci bi gobeğim oldu ki buruş buruş sarkık ve ameliyattan başka cozumu yok.. oyle ki 1 yıldır aletli pilatese gidiyorum karın kaslarım 1 milim bile yaklaşmadı şimdi de tam karın germe ameliyatı olup karın kaslarımı diktiricem ama korkuyorum henuz ameliyat gunumu almadım ama sizlerin gazıyla her an alabilirim.. bildiğim kadarıyla lipo cok fena acıyo zaten doktorum lipoya gerek yok dedi benim icin.. 2. cocuk da bi mesele tabi ileride istersem rahatca yapabilir miyim bilmiyorum.. Silikon ameliyatıyla karın germeyi kıyaslasak karın germe cok mu zordur acaba.. silikon ameliyatında neredeyse 6 ay yuz ustu yatamamıştım karın germe de de dik duramıyoruz galiba.. kızlar desteğinize ihtiyacım var yıllar once sizin sayenizde goğuslerimi buyuttum şimdi de bikinilerime tekrar kavuşmak istiyorum