Merhaba kızlar, bu yazıyı yazma amacım sizlere yardımcı olmak. Liposuction yaptırmak isteyen ama korkanlar ya da doktora karar veremeyenler icin detaylı bir şekilde tecrubelerimi paylaşacağım cunku onemli ve pahalı bir ameliyat mağdur olmanızı istemem. Oncelikle yaptırdığım icin cok mutluyum iyi ki de yaptırmışım. Uzun sure duşundum zaten zayıftım ama gobeğim ve yanlarım vucuduma gore cok fazlaydı surekli doktor arayışındaydım. Sonunda kafama yatan bir doktor buldum ve ameliyat oldum. Bir gece hastanede yattıktan sonra evime gectim. İlaclarımı kullanmadım cunku hayatım boyunca bir tane bile hap icmedim. Serum dışında asla ilac kullanamıyorum yani ağızdan icemiyorum bu sebeple ilk ğc gun cok zor gecti. Ağrıdan hergun ağladım. Yaptırdığıma okadar pişman oldum ki ve karnım eskisinden daha şişti belim kalındı doktorum odem olduğunu soyledi ama bir ay dolana kadar hep pişman oldum param cope gitti gibi hissettim. Sonrasında incelmeye başladım bir aydan sonra gozle gorulur fark vardı iki ayda belim incecik oldu ucuncu ayda belim yoktu resmen okadar inceldi ki . İncelmem 4 ay devam etti şuan hala belim cok ince. Doktorum Ankarada cok iyi bir doktor kesinlikle oneririm adını yazmıyorum cunku reklam yapmak yasak olabilir bu siteye cok girmiyorum anlamıyorum. Bir de eğer ağzınızı tutamayacaksanız boşuna yaptırmayın derim cunku lipo kadar ben de cok uğraştım. Ameliyattan sonra asla sağlıksız şeyler yemedim ve diyet yaptım. 10 kgya yakın verdim belki de daha fazla. Ama diyetin de etkisi var. İsteyenlere aşama aşama fotoğraf da atarım doktorumu da paylaşırım dilerseniz instagramdan fotoğraflarıma bakblrsiniz hesabım ozgeocean . Burada fotoğraf paylaşmadım cunku dovmelerim var. Ozelden atabilirim. Yaptıracak olanlar hic duşunmesin derim