Merhabalar kızlar. Korkan arkadaşlar icin yazmak istedim,bende inanilmaz korkuyordum. 1 yıl once bana sorsalardı sen karın germe be kol germe yapacaksın ustune bide liposuction asla inanmazdım guler gecerdim ama yapalı tam 1 ay 5 gun oldu. Gecen sene Aralık ayında karar verdim,buralarda cok okudum doktorları,sayfaları tek tek,3-4 doktor inceledim fiyat aldım 2 doktor arasında kararsız kaldım,ikisinde de fiyat aldım hemen hemen aynıydı,ama bir doktor daha guzel yapıyordu fiyatı bir tık daha fazlaydı. İnstagramdan inceledim before-after fotolarına baktım,doktora ameliyat olmuş 2-3 kişiyle konuştum ve kararımı verdim Dr Altan Yucetaş ameliyat olucam dedim,asistanına fotoğraflar gonderdim, bana net bir fiyat verdi yeniden, şubatta gidecekken ertelendi herseyim temmuz sonuna kaldı,Kanada'dan Turkiye ailemi aldım,hatta annemde Altan beye ameliyat olma kararı verdi. Goruşmeye gittik annemle Altan bey cok sakin cok cok efendi bir insan, Tuğba hanım asistanı o kadar guler yuzlu ve o kadar sevecen ki,cok merhametli bir insan. asla iddalı konuşmadı Altan bey ama elinden gelenin en iyisini yaptı bana ve anneme, ameliyatım yaklaşık 5 saat surdu,uyandığımda 0 ağrı evet doğru okudunuz 0 ağrı,o kadar korkmuştum ki ağrı cekeceğim diye ama asla oyle olmadı,karnım hic ağrımıyordu kollarım beni rahatsız ediyordu korseler yuzunden,bide yatma pozisyonu biraz rahatsız ilk gunler. Sonra alışıyorsunuz ve mışıl mışıl uyuyorsunuz valla

ben cok memnun kaldım ameliyatımdan beklediğimden de iyi oldu. Lutfen kızlar aklınızda varsa bu işlemi yapmak asla ertelemeyin ve cok guvendiğiniz bir doktora gidin. Altan Yucetaş'a ameliyat olmak isteyenler gozunuz kapalı gidin,anneme karın germe bide meme revizyon yaptı annem cok memnun kaldı,memeleri cok iyi duruyor.
bu yazdıklarım asla reklam değil,son kuruşuna kadar ucretimi odedim