Herkese selam,
Doğum sonrası yıpranan vucut, sezeryan derken erimeyen bir gobek, sarkmış bir deri, hatta zaman gectikce can simidine benzeyen bir bel
26 ekim 2021 de artık tum cesaretimi toplayıp uzuunn yıllardır araştırdığım, burda nice postlar okuduğum, izlediğim tam karın germe ve liposaction ameliyatını oldum. Doktorum Erol Kesiktaş. Adana Ozel Sezar hastanesinde ameliyat oldum. Oğlen 13.00 da aldı beni ameliyata, ortalama 3 saat surdu, cok acı cekerim korkusuyla her şeyi goze alarak girdiğim ameliyatımın bugun 4. Gunu. İlk gunden kalkıp gezip yuruduğum gozumde cok buyuttuğum bir ameliyattı. Hic oyle olmadı,dr her anımı oyle takip etti ki; sonraki sureci cok iyi gecirdim. Psikolojikmen beni inanılmaz rahatlattı. Adam işi biliyor, dikmediği organ kalmamıştır diyerek ya Allahh dedim ve kalktım Adana ’ya gittim. Hic korkmayın, doktor faktoru oyle onemli ki, 7 tane plastik cerrah ile goruştum, 4 u profesor, 1 i docent (docent antakyada, hic guven alamadım), diğerleri uzmandı. Uzman olan doktorlar sosyal medyada cok fenomen olmuş, İstanbul ve Adana ’da olan doktorlar. Size tavsiyem sakın ola sakın gorduğunuz bir resime, birkac kere tvye cıkmış doktorlara kanıp canınızı emanet etmeyin. Cok araştırın, biraz sabırlı olun ve cesaretinizi toplayın. Sadece (ozel Sezar hastanesi) hastaneden dolayı olumsuz cok yorum duydum ama bu işler biraz şans meselesidir, bana denk gelen hemşireler cok tatlı ve tecrubeliydi. Ama yemeklerini hayvanlara verseniz hayvan yemez o derece kotu. Hastane yemeği dediğin vitaminli olmalı, 3 gun aynı corba gece gunduz cıktı. Refakatci yemeği dahil hic bir yemekte etli tavuklu yemek goremedik. Hatta malesef calışanlar hep dışardan yemek soyluyor.
Bu konuda bir şeyler yapmalısınız)
Merak eden olursa cevaplarım, 4. Gunum acı yok ara sıra yanma ve sızı oluyor ama cok rahatım.
Sağlıkla kalın