Merhaba Hanımlar. Surekli takip ediyorum forumları deli gibi okudum ama Adana'da estetik yaptıran cok kişiye denk gelmedim. 2014 yılında tup mide ameliyatı oldum 140 kilodan 70 kiloya duştum. Evlilik hamilelik covit derken estetik ameliyat sıralamasına yeni gelebildim. Bugun adana sehir hastanesi gazi kutalmis ile goruşmeye gittim. Ve kombine bir şekilde ameliyat yapamayacağını parca parca ameliyat yapabileceğini ve en erken Eylul ayında başlayacağını soyledi. Ameliyatların sgk kapmasina girmediğini hastanede bunun icin gerekli bir kurulun oluşmadığıni soyledi. Ameliyat ucretleri icinde Eylul ayında ancak bilgi verebileceğini soyledi. Bende hazır karar vermişken bir randevu daha aldım ve yarın Cukurova unv. Balcali hastanesinden randevu aldım. Umudum ameliyatlarımi ucretsiz yaptırabilmek en azından bir kısmını. karın kol bacak germe ve goğus silikonu istiyorum. Merak ettiğim Adana'da devlet yada unv. Hastanesinde herhangi birini yaptırmış bir tatlı kadın varmi aramızda. Fiyat bilgileri benim icin cok onemli. Şimdiden teşekkurler.