Merhaba arkadaşlar
Ben İstanbul'da yaşamama rağmen, 4 Eylul de Elazığ'da, Dr Serdar Altun'a 360 derece karın germe ameliyatı oldum. Bildiğiniz gibi 55 kilo vermiştim, karın bolgesinde sarkma, yatınca deride yayılma, popomda kırışma ve duşme vardı. Cok doktor aradım,en unluden unsuze kadar goruştum,yaptığı ameliyalatların resimlerine baktım. 45 Bin ile 90 Bin aralığında fiyat veren doktorlar oldu. Ben de tup mide ameliyatımı yapan doktoruma telefon actım ve karnımı kuşak biciminde guzelce ameliyat edecek ve ozellikle dikişleri jilet kadar İnce dikecek bir doktor aradığımı soyledim. O da, bana Dr Serdar Altun'a gelmemi, cok başarılı bir cerrah olduğunu ve guzel dikiş attığını, sağlığımı tehlikeye atmayacağını soyledi. Hatta kefil oldu. Ben de Serdar Altun ile WhatsApp aracılığıyla goruştum, resimleri istedi ve 360 derece karın germe ameliyatı icin uygun olduğumu ama Fleur de lyes (fdl) denilen ameliyata gerek olmadığını, karnımın derisi gerilince, kendiliğinden duzeleceğini soyledi. 3 Eylul de burada olun 4 Eylul'de ameliyat yaparız dedi. Kendisi bana cok uygun bir fiyat verdi,20 bin, hastane refakatci dahil anlaştık. Ben eşimle ucağa bindim ve 3 Eylul de , Elazığ'a indim, hastaneye gittim. Orada tup mide ameliyatı yapan doktorum Dr Fatih Erol ile hasret giderdik, beni cok guzel zayıflamış buldu. Odama cıktım. Dr Serdar Altun geldi,yuz yuze tanıştık, gercekten gorunce yatıştım, heyecan vardı. O katta başka hastalarıda vardı. Tahliller yapıldı, doktor geldi,cizdi