Herkese merhaba,
Aslında daha once konu acacaktım ancak biraz kendimi toparlamayı bekledim.
Bugun ameliyatımın 5. Gunu kendimi daha iyi hissediyorum.Oncelikle şunu belirtmek istiyorum gercekten kolay bir ameliyat değil arkadaşlar eğer bakıma muhtac kucuk cocuğunuz var ise erteleyin derim.
Benim ust bacaklarım vucuduma gore kalındı oralardan , gobek kısmından ve simit bolgesi dediğimiz yanlardan yağ alınıp uygun kısmı popoma enjekte edildi.1.68 60 kilo girdim ameliyata benden toplamda 4 kiloya yakın yağ cıkmış doktor cok şaşırdı.İyi ki bu ameliyatı olmuşsun derin inanılmaz kalitesiz 3 saat surecek operasyona 4.5 saat uğraştım dedi.Biraz deri altından kasları sıkılaştıran bir işlem yapmış ama ne yaptığını tam bilemiyorum.
Bu ameliyat icin kan değerlerniz onemli benim kan değerim 12 idi girerken ameliyat sonrası 9 a duştuğu icin bende aşırı halsizlik oldu demir serumu vs. İle anca kendime gelebildim.
Şimdi gelelim sonuclara ilk uyandığımda hic sıkıntı yaşamadım cok az bir ağrım oldu sadece o da sızlama şeklinde ve ben ilk gece 4-5 defa tuvalete kalktım tek başıma oturarak yapabildim.Ameliyattan korse ile cıktığım icin o an birşey anlamadım doktor kontrole gelene kadar.O gece ağrı kesiciler vs. rahat uyudum.
2. Gun sabahı kan değerim sınırın altına duştuğu icin yataktan kalkarken başım dondu yardım aldım.Korseyi actı doktor kontrol icin ve gozlerime inanamadım.Karnım dumduz belim incecik olmuştu ( odemli halimle bile cok beğendim).Popoma gelince ben ameliyattan once konuşmuştum kendi vucuduma gore istiyorum buyuk olmasın dedim.Popom tam vucuduma gore olmuş resmen ozguvenim yerine geldi o an.Tabi benim selulit sorunum olduğu bir miktar selulitim kalmıştı cok dert etmedim.Doktor bana seluliti tamamen gecmeyeceğini ama bir miktar azalacağını soylemişti.Kesinlikle karnımda veya başka hicbir yerimde dalgalnma olmadı.Cok korkuyorrum ama rahatladım.
2.gun işlemlerm yapıldı ve taburcu oldum.Gayet rahat yuruyordum hicbir sıkıntım olmadı.Tek sorun henuz bbl yastığı ile oturmaya alışamadım.3 hafta kadar o yastık ile oturmam gerekiyor.Geceler ytarken yan tarafa donerek yatıyorum ama doktor biz pozsyonda uzun sure kalma devamlı değiştir dedi.Donerken moraran yerlerim ağrıyor dayak yemiş gibi ama alıştım.Eğilip kalkmada sorun yaşabilirsinşz bu sebeple 1 hafta kadar yanınızda birinizin olmasını tavsiye
Dun kotnrole gittim hastanedki hemşite masaj yaptı biraz rahatladım.Şuan morluklara krem suruyorum.Doktor ismini ozelden vereceğim soranlara cunku internet aramalarında konunun cıkmasını istemiyorum belki tanıyabilirler diye.

Bayramdan sonra tekrar kontrole gideceğim sonucları tekrardan paylaşırım.