Sorunsuz Liposuction Operasyonu
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Sorunsuz Liposuction Operasyonu
-
14-09-2022, 00:23:30Selam herkese, liposuction yaptırmayı kafasına takmış ve gece gunduz bunu araştıranlar olduğunu tahmin ederek. Bu ise 2 yıl ayırdım sabırla bekledim. Bikac defa karar verir gibi olup vazgectim. Ve doğru doktora kanaat getirince bir anda karar verip 06.05.2022 tarihinde Liposuction yaptırdım. Şuan bunu 5. Gunumde yazıyorum. Ve marmaraydayim. Doktorum Dr. Omer Ambarcioglu O kadar stres yapmışım ki hepsi boşunaymiş. Ameliyatım 3 saat kadar surdu, tamamen Genel anestezi almadan ozellikle sedasyon anestezi tekniği ile yapıldı. Yani bu anlamda 1-0 onde başlıyorsunuz. Kafanıza takılan emboli atma riski azalıyor. Ben ameliyat boyunca sanki bir lunaparktaydim. Derin bir uyku ama bilinc acık. Asla acı hissetmedim. Ameliyat masasına kendim yattım
Korsemi giydirdiklerini hatırlıyorum. İlk gece hastanede kaldım. Pek bir ağrı hissetmedim. Sadece ufak ufak sizlamalar şeklinde geciyor. Sanki liposuction yapılan yerleri bocek ısırmış gibi... Yani ağrı falan yok. Tek sıkıntı WC. ve bir sure sırt ustu yatmak. Korseyi kullanırken dikkat ederek tuvaletinizi yapmanız gerek, onun dışında aşırı yere eğilme vb. Hareketlerde sızlama dışında bişey yok. Şuan dikiş yerlerimde bile aşırı bir morluk yok. Henuz 5. Gundeyim. Gelişmeleri merak eden olursa yazabilirim.