Merhaba arkadaşlar. Ben kısa bir sure once Ferruh Bingul ’e bacak protezi+ yağ dolgusu yaptırdım.
Oncelikle bu platformda ilk kez uyelik actım, buraya yazma sebebimde, ameliyat oncesinde aşırı korkuyordum. Doktoru cok araştırdım ve bacak estetiğinde yaptığı işlemleri de beğeniyordum ancak ameliyattan bir gun once buraya girdim doktor hakkında neler yazmışlar bakmak icin ve psikolojim alt ust oldu. O kadar kotu şeyler yazılmış ki, daha once bakmamış olmama şok oldum. Ama ameliyata bir gun vardı ve kararımdan vazgecmedim ve ameliyat oldum. Cok şukur ameliyatım cok zorlamadı ve doktorumdan da oldukca memnun kaldığım icin buraya bu konuyu yazmam gerektiğini duşundum benim gibi olumsuz yorumlardan cok etkilenen varsa diye. Memnun kalmayan illa ki olmuştur ama dediğim gibi ben memnun kaldım.
Burda doktorla ilgili en cok yazan şeylerden birisi, muayene esnasında cok ilgilenmediği, hızlı bir şekilde muayene ettiği vs.
Bu bence tamamen doktorun mizacıyla ilgili bir durum. Ve bence işinde oldukca iyi ve bununda farkında. Mıc mıc canım cicim şeklinde samimiyet kuran bir doktor değil, mesafeli bi yaklaşımı var ki ne bekleniyor da bu beğenilmedi anlamadım.
Ama asıl onemli olan ameliyat sırası ve sonrası oldu benim icin.
Cok şukur ameliyatım sorunsuz gecti 180cc implant koyuldu iki bacağıma da ve gecişleri yumuşatmak icin yağ enjeksiyonu yapıldı. Yağ kendi vucudumdan olması gerektiği icin benden yağ alındı ve bileklerime ve diz iclerime transfer edildi. Ameliyat 1,5 saat surdu. Narkozdan ayılmam falan cok kolay oldu ve ameliyattan iki saat sonra destekli bir şekilde yuruyerek tuvalete gidebildim. Doktorum ameliyattan sonra geldi her şeyin yolunda olduğunu soyledi. Ertesi sabah da taburcu oldum yaklaşık 24 saat kaldım hastanede.
Ameliyat oncesi ağrım cok olur mu diye sorduğumda sızlama şeklinde olur demişti doktorum, soylediği gibi sızlama şeklinde hafif ağrılarım oldu. Ya da kalktığımda batma şeklinde acımalarım oluyordu. Benim bide bileklerimde odem bir tık fazla oldu. ilk başlarda normal diye duşundum ama sonrasında hala inmedi bu yuzden panikledim doktoru aradım. Kendisi cok ilgilendi, kendi telefon numarasını verdi istediğimde ulaşabileyim diye. Yaptığı işin arkasında duran bir cerrah. Kibar ilgili ve haklı bir ozguven sahibi.
Ozetle ben doktorumdan oldukca memnun kaldım. Daha cok zaman gecmedi ameliyatımın uzerinden tamamen iyileşmedim ama umarım zamanla daha iyi olacağım. Ben ameliyat oncesinde bu ameliyatı olan biriyle konuşmayı cok isterdim. Ama kimseye denk gelememiştim. Genel olarak ameliyatı anlattım ancak bu ameliyatı olmayı duşunenler varsa ve soruları varsa yanıtlayabilirim
Ferruh Bingul’e Bacak Estetiği yaptırdım
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Ferruh Bingul’e Bacak Estetiği yaptırdım