İmplant Diş Yapılırken Acı His Edilirmi?
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- İmplant Diş Yapılırken Acı His Edilirmi?
-
14-09-2022, 00:10:02Merhaba arkadaşlar cuma gunu dr gittim.Kanal tedavili dişimde hassasiyet vardı.Ağrı yoktu.Dr filim cektiğinde bu diş problemli gozukuyor dedi.Daha sonra dişteki dolguyu cıkarttı.Dişimin ve kanal kısımlarının iltihap gorduğunu dişi cekip implant ya da kaplama yapabiliriz dedi.Yeniden kanal tedavisi yaparsak belki 3 ay belki 3 yıl kullanabilirsin dedi.Bidaha uğraşmayayım dersen cekelim dedi.Bende boş bulundum tamam dedim.Lakin implant ve kaplamanın nasıl yapıldığını ve fiyatını bilmiyordum.O anda tamam cekelim dedim.Sanki o diş kanal tedavisi ile beni idare edermiydi bilmiyorum.Dişimi dr cok zor cıkarttı.Cıkarttıktan sonra diş kotu olmuş dedi.Yani icime kurt duştu.Lakin olan oldu.Yani bilmiyorum bu dr lar niye boyle yapıyorlar.En azından implantın işleminden soz edebilirdi bana sadece kendi dişin gibi olacak dedi.İşlemlerden soz etmedi.Bende kanal tedavisi gibidir duşundum bir şey sormadım.Şu an cok uzgunum ama olan oldu.Size sorum implant yapılırken acır mı? VE ben dişimi cektirerek hata mı yaptım?Şimdiden teşekkurler..