Merhaba hanımlar, ablalarım. Ben 20 yaşında bir kızım ve bu ana kadar hep dişlerime cok dikkat ettim ama diş yapım hep sarıydı ve dişlerimin altı hep şeffaftı ama sadece 1 tane curuğum oldu bu ana kadar yani cidden dikkat etmeye calıştım hep, hayatımda ilk defa gecen yıl dişciye gittim o da yirmilik dişim ve curuk dişim icindi( şimdi ise daha sık gitmem gerektiğini anladım). Sorunum ise, yıllardır olan cok takmadığım ama gun gectikce kafama takılan bir dişim var en onde olan sağ dişim ustunde iki tane cizik var boydan boya değil ortada ve aşınmış gibi ama hic bi karartı bi curuk yok ışıkta goruluyor dokununca da anlaşılıyor ,sanki cok sert fırcaladığım icin mi boyle oldu diye duşunuyorum( şimdi yumuşak fırca ve sensodyne promine kullanıyorum) ablalarım ne yapabilirim yarın dişcim var ama kafaya takmaktan ya da dişimi bu yaşta aşırı ağır işlemlerden gecebileceği icin korkuyorum cunku şu an diş yapımı da seviyorum. Onceden sadece 1 cizik vardı şimdi 2 tane olunca sanki dişim cok zarar gormuş gibi hissediyorum. Korumanın bir yolu var mıdır?