Merhabalar, uzun araştırma sonucu tam metal diş teli taktıracakken, bir firmanın beni arayıp dişlerimin hicbirinin cekilmeden 9 ayda bu apareyler ile duzeleceğini soylemesi uzerine fikrimi değiştirip aparay kullanmaya başladım. Dişteli de 9 ayda duzeltecek dediler ancak yandaki sağlam bir dişimin cekilmesi gerektiğini soylediler. Bu da beni cok duşundurdu ama apareyden cevap gelmeseydi metal taktıracaktım. Şimdi dişimi de kaybetmeden duzeleceği gunu bekliyorum.

Gecen hafta salıgunu dişlerimin bir kacına beyaz renkte buton yapıştırdılar ve şeffaf apareyi gecirdiler. Gunde en az 17 saat takman gerek dediler. Hic bir ağrı ya da acı hissetmedi. Bu apareyler 2 hafta da bir değişecek. Onumuzdeki salı 2 numaralı apareyi takıcam.

Doğrusu ilk takıldığında ağzımdaki fazlalağın nasıl beni rahatsız ettiğini anlatamam. Sanki kucukken ağzımıza gecirdiğimiz vampir diş oyuncak takmışım gibiydi ve hep cıkarmak istedim. Bir de tukuruk bezlerini cok calıştırıyor. İlk cıkarma işlemim de cok zor oldu. Başlarda gercekten cıkarma da zorlandım. Ama takması cok kolay. Bakalım hayırlısı. 34 yaşından sonra bindik bir alamete bakalım faydası olacak mı!

Aranızda kullanan arkadaşlar tecrube ve duzelme konusunda bilgi verebilir mi?