Kizlar mrb.. hamileliğimde 7-8 dişimi kaybettim dış kalmadı ağzımdan nerdeyse..ağzımda olanların yarısi dolgu yarışsi da kanal tedavisi.. sağlam ve işlem hic yapilmamis 7-8 dişim kaldı .. cocukluğumdan beri cekiyorum ama hamile kalınca iyice gitti o kadar dikkat etmeme rağmen.. omrum discilerde gecti....gttigim bir iki tane farklı doktor var hepsi farklı bir şey oneriyor.. genelde implant oneriyorlar ama.. cevremde implant yaptırıp memnun kalan olmadı acıkcası hic duşunmuyorum yaptıranlar ya enfeksiyon kaptı ya kullanamadı o dışı .. kopru yaptırmayı duşunuyorum acıkcası ama şuana kadar hic dış yaptirmadigim icin de araştırma evresindeyim.... kopru veya implant yaptırıp memnun kalan ,kalmayan var mı..on dişlerim duruyor.. sadece arkada olanların coğu gitti .. dış rengim yapım da fena değil gorunuş olarak.. komple hepsini yaptırıp takma diş gibi olsun da istemiyorum ..yaptırıp da gercekten doğal olan cok az ksiiyi gordum.. kalan dişler on yirmi sene daha dayanır dedi doktorum .. implant istemiyorum .. kopru yaptırsam pişman olur muyum?????